HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Güzel bir Silkroad Private Server Kurucağım Maddi ve Manevi her konuda hazırız. Ama önemli olan siz değerli oyuncularımızın fikirleridir. Bizlere istediğiniz özellikte 110 cap bir server önerirseniz bizde bu önerilerinizi dikkate alır ve sizlere istediğiniz özelliklerde bir oyun sunmaya çalışırız..
NOT: 110 Cap Olucak
ÖRNEĞİN
kolay-orta-zor ?
Egy-itemler mi yoksa Yeniliklermi ?
Sadece / CH mi yoksa Sadece /EU ?
CH/EU ikisininde bulunması?
Ve aklınıza gelen herşey. Serveriniz var ve serverinizde olmasını istediğiniz herşey.. İlgi gösterip Bu konuya yorumlarınızı bırakırsanız çok memnun etmiş olursunuz bizleri
Teşekkürler -TURKMMO ve Teşekkur Ediyorum İlgilenen herkese.
ŞU ANLIK Şöyle bir server açılma durumundayız. Fikirlerinizi bizimle paylaşırsanız seviniriz. en geç 25.11.2014'tarihinde Açılmış olacak
Şimdilik kısa bir tanıtım. AÇILIŞ 25.11.2014
110 Cap / 110 skill
Coin System
Başlangıçta: Baronet-General rüdbe ile başlar.
1m Free Silk
500k Skill Point
1 level başlangıç
3page açık
5 %20 Damage scrool
5 %20 Defance Scrool
%5 Premium
10 Moving speed %150
50m Gold
20 Return Scrool
20 Reverse
Oyunumuz coin sistem üzerine kurulmuştur. oyunumuzda kullanıcağımız coinler şunlar:
Gold Coin - 101 109 arası Mooblara eklenmiştir 2yaratıkta 1 coin düşecek şekilde ayarlandı.
İron Coin : Normal Uniquelerden 5-6 arasında Düşecek şekilde ayarlandı.
Silver coin: Water temple ve SP'cavedeki Uniqueler'e editlendi. 1 uniqueden ortalama 15-25 arasında Silver coin düşüyor.
GoldCoin,İronCoin,SilverCoin. Bu 3 farklı coinleri sınıflandırdık. Oyun içerisinde canınızın sıkılmaması için uğraş ve emeğe dayalı güzel bir oyun sunmaya çalıştık. Bu sınıflandırılmış coinler ile NPC'lerimizde bulunan Eşyalardan yararlanabileceksiniz.
Forgotten World ( FGW )
Forgotten sistemiylede biraz kolaylık düşünüldü.
Talisman drop'u yükselttik. Şanslar şöyle :
1grade - %10 düşer
2 grade - %50
3grade - %70
4 grade %100 düşme şansı olarak ayarlandı.
Serenes'den ve pandora kutusundan düşecek talismanları biriktirip elinize Egy-Power A-grade B-grade weaponları çok kolay bir şekilde alabileceksiniz..
Alchemy rateye gelecek olursak:
1-7 arası %100 7-10 arası %50 11%30 12%20 13%10 14ve15 %3 olarak hazırlandı Serverimizde +sınırı yoktur.
Serverimiz 25.11.2014 tarihinde açılacaktır. Şu anlık editlemeler v.s ayarlanıyor . Amacımız Sizlere daha kaliteli ve daha iyi sıkılmayacağınız bir server sunmak. sizlerınde yardımıyla güzel günler geçireceğimize inanıyorum . Teşekkür ediyorum
NOT: 110 Cap Olucak
ÖRNEĞİN
kolay-orta-zor ?
Egy-itemler mi yoksa Yeniliklermi ?
Sadece / CH mi yoksa Sadece /EU ?
CH/EU ikisininde bulunması?
Ve aklınıza gelen herşey. Serveriniz var ve serverinizde olmasını istediğiniz herşey.. İlgi gösterip Bu konuya yorumlarınızı bırakırsanız çok memnun etmiş olursunuz bizleri
Teşekkürler -TURKMMO ve Teşekkur Ediyorum İlgilenen herkese.
ŞU ANLIK Şöyle bir server açılma durumundayız. Fikirlerinizi bizimle paylaşırsanız seviniriz. en geç 25.11.2014'tarihinde Açılmış olacak
Şimdilik kısa bir tanıtım. AÇILIŞ 25.11.2014
110 Cap / 110 skill
Coin System
Başlangıçta: Baronet-General rüdbe ile başlar.
1m Free Silk
500k Skill Point
1 level başlangıç
3page açık
5 %20 Damage scrool
5 %20 Defance Scrool
%5 Premium
10 Moving speed %150
50m Gold
20 Return Scrool
20 Reverse
Oyunumuz coin sistem üzerine kurulmuştur. oyunumuzda kullanıcağımız coinler şunlar:
Gold Coin - 101 109 arası Mooblara eklenmiştir 2yaratıkta 1 coin düşecek şekilde ayarlandı.
İron Coin : Normal Uniquelerden 5-6 arasında Düşecek şekilde ayarlandı.
Silver coin: Water temple ve SP'cavedeki Uniqueler'e editlendi. 1 uniqueden ortalama 15-25 arasında Silver coin düşüyor.
GoldCoin,İronCoin,SilverCoin. Bu 3 farklı coinleri sınıflandırdık. Oyun içerisinde canınızın sıkılmaması için uğraş ve emeğe dayalı güzel bir oyun sunmaya çalıştık. Bu sınıflandırılmış coinler ile NPC'lerimizde bulunan Eşyalardan yararlanabileceksiniz.
Forgotten World ( FGW )
Forgotten sistemiylede biraz kolaylık düşünüldü.
Talisman drop'u yükselttik. Şanslar şöyle :
1grade - %10 düşer
2 grade - %50
3grade - %70
4 grade %100 düşme şansı olarak ayarlandı.
Serenes'den ve pandora kutusundan düşecek talismanları biriktirip elinize Egy-Power A-grade B-grade weaponları çok kolay bir şekilde alabileceksiniz..
Alchemy rateye gelecek olursak:
1-7 arası %100 7-10 arası %50 11%30 12%20 13%10 14ve15 %3 olarak hazırlandı Serverimizde +sınırı yoktur.
Serverimiz 25.11.2014 tarihinde açılacaktır. Şu anlık editlemeler v.s ayarlanıyor . Amacımız Sizlere daha kaliteli ve daha iyi sıkılmayacağınız bir server sunmak. sizlerınde yardımıyla güzel günler geçireceğimize inanıyorum . Teşekkür ediyorum
Son düzenleme:
Benim kendi fikrim:
120 cap 1 başlangıc
13 dg
12dg ler ve 13 dgler moblardan düşmeli rateleri 1 saatte 1 tane filan düşürülmeli
11 dg item başlangıc olmalı
%5lik preyi silk ile
editli preyi satışa sunmalısınız
Oyun kervan ve golda ayarlı olursa süper olur stallar filan
+rate 5e kadar kolay 6 dan 8 e kadar %50 9dan 11 e kadar %15 gerisi %1 en fazla 15 olsun
Benim diyeceklerim bukadar inş dediğim gibi bir oyun olur
120 cap 1 başlangıc
13 dg
12dg ler ve 13 dgler moblardan düşmeli rateleri 1 saatte 1 tane filan düşürülmeli
11 dg item başlangıc olmalı
%5lik preyi silk ile
editli preyi satışa sunmalısınız
Oyun kervan ve golda ayarlı olursa süper olur stallar filan
+rate 5e kadar kolay 6 dan 8 e kadar %50 9dan 11 e kadar %15 gerisi %1 en fazla 15 olsun
Benim diyeceklerim bukadar inş dediğim gibi bir oyun olur

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)