Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar konunun yeri nere tam olarak bilemediğim için buraya açtım umarım doğrudur.Ben oyuna 3-4 aylığına ara vermiştim.Dün oyuna yeniden döndüm ama asıl paramın olduğu çarımın ID-şifresini hatırlamıyorum.(ID bulursam şifreyi bulurum kesinlikle
) Siteden ''Kullanıcı Adımı Unuttum'' seçeneğinden denedim şansımı ama bulamadım yani bunun başka bir yolu var mı?GM ler falan bulabilirler mi bunu öğrenmek için açtım bu konuyu çünkü asıl itemlerim paralarım o çarımda bulamazsam sanırım başlamam o kadar parayı daha kasamam :/ Eğer bir çözümü yoksa da sağlık olsun tabi altı üstü bir oyun.
Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
) Siteden ''Kullanıcı Adımı Unuttum'' seçeneğinden denedim şansımı ama bulamadım yani bunun başka bir yolu var mı?GM ler falan bulabilirler mi bunu öğrenmek için açtım bu konuyu çünkü asıl itemlerim paralarım o çarımda bulamazsam sanırım başlamam o kadar parayı daha kasamam :/ Eğer bir çözümü yoksa da sağlık olsun tabi altı üstü bir oyun.Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
Ely3 serveriEn son ara verdiğinde hangi serverda oynuyordun ?