HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
.........
Son düzenleme:
Bu adam için attığım sayısız ticket sonrası hala bi icraat olmadıgından sohbette neden ban atmadığını sorunca sohbet seviyesini 130 yapan turkaya, ''şimdi bizbize konuşsabiliriz'' dediği için ayrıca teşekkür ederim. rengini baya belli ettin türkay
Şimdi bu şözde adam itemlerini başka çara atar, yenı çardan küfür eder rahat rahatsaolasın türkay.
Forum üzerinden işlem yapılmıyor malesef videolu kanıtınız ile birlikte destek sistemine başvurabilirsiniz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
attım, attımda nasılsa ban yemiyor o kadar ticketten bu arkadaş, analmadım gitti.Forum üzerinden işlem yapılmıyor malesef videolu kanıtınız ile birlikte destek sistemine başvurabilirsiniz.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
attım, attımda nasılsa ban yemiyor o kadar ticketten bu arkadaş, analmadım gitti.
Sabırlı olmanız gerekmekte.
Çok bilmişlik yada modlara özentilik yapmıyorum ama ticketlere şuan bakılmıyor sanırım benimde ortalama 1 ay önce gönderdiğim tickete hala cevap gelmedi sv lerin birleşmesi ile ilgileniyorlar galiba.
Yani biraz daha beklemenizi tavsiye ederim ben öyle yapıyorum en azından, Türkayı TheMetin2 den bu yana tanıdığım için hiç zorlamayın derim müsait olunca bakar
Yani biraz daha beklemenizi tavsiye ederim ben öyle yapıyorum en azından, Türkayı TheMetin2 den bu yana tanıdığım için hiç zorlamayın derim müsait olunca bakar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)