Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Turnuvalar Nasıl Yapılmalıdır ? Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan biskin21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 311

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Saygı Değer Bilgili Arkadaşlarım Metin2 Serverimde Lonca Ve Ws Yani (Duello Turnuvası) Yapmak İstiyorum Ama Nasıl Yapacağımı bilmiyorum filesimin kendi questinde var böyle bir özellik lonca turnuvasını başlat yada bitir işte efendime söyliyim ws turnuvasını başlat yada bitir bunları başllattıgımızda nasıl yapıyoruz turnuvayı mesela lonca turnuvasını başlat diyoruz ama nasıl yapılıyor nereye götürülcek adamlar nerde ws attırılcak nasıl attırılcak hiç bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim tekrar teşekkürler umarım açıklayabilmişimdir sorunumu sorunsuzca

Saygı Değer Bilgili Arkadaşlarım Metin2 Serverimde Lonca Ve Ws Yani (Duello Turnuvası) Yapmak İstiyorum Ama Nasıl Yapacağımı bilmiyorum filesimin kendi questinde var böyle bir özellik lonca turnuvasını başlat yada bitir işte efendime söyliyim ws turnuvasını başlat yada bitir bunları başllattıgımızda nasıl yapıyoruz turnuvayı mesela lonca turnuvasını başlat diyoruz ama nasıl yapılıyor nereye götürülcek adamlar nerde ws attırılcak nasıl attırılcak hiç bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim tekrar teşekkürler umarım açıklayabilmişimdir sorunumu sorunsuzca

Ws questini bilmiyoruz nasl bi işlevde çalıştigini

senin haritanı bilmek lazım guest hangi haritaya ışınlıyor arenaya mı başka yere mi ? bunları googleden yazarak kodlarını öğren ışınlan oyun içinde /go gidilecek yerin kodun şeklinde ws veya loncal turnuvasını başlat yada yan carla katıl hangi haritaya gidiyor ona bak yol çok :ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri