HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Böyle bi sistem yapıcağınıza bi sandığın ıçıne koyup questle kutuyu silmeden verirsiniz daha mantıklı
Çok teşekkürler değişik şekilde kullanılabilir metin dedektörü yerine pot vermesi sağlanabilir bu şekilde potlar da bitmez diye düşünüyorumQuestlerin devamını bekliyorum iyi forumlar
Teşekkür Ederim Kardeşim.
Bende Sorunsuz bir Şekilde Çalışıyor.Quest hatalıdır. ve hata şudur; Aktif edildikten sonra dedektör veriyor iyi güzel fakat dedektör bittiği an tekrar vermiyor.Deneyip lütfen paylaşın derim![]()
Amaç Otomatik Olarak Verdirmek Sistem Aktif Veya Pasif Hale Getirilebiliyor ikidebir sandıga tıklamaktansa otomatik kontrol edip vermesi daha güzel geliyor banaBöyle bi sistem yapıcağınıza bi sandığın ıçıne koyup questle kutuyu silmeden verirsiniz daha mantıklı
34k fileste denedim ilk açmada 2 saniye sonra veriyor ama bittikten sonra vermiyor bazen 3 kere üst üste veriyor sıkıntılı sanki
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)