Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Oto pack ve client sorunu yardım acil..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Taner Cansever
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oncelikle merhaba arkadaslar ,, serverimin clienti hile korumalı ve root cliente gomulmus sekilde ve ben oto pack yaparken metin2client.exe yi .bin olarak degistirdigimde hata alıyorum oto pack calısmıyor haliyle oyunu acamıyorum. metin2cliennt.exe ismini degistirmeden oto pack yapıp oto pacden oyuna giris yapma imkanım varmıdır varsa nasıl yaparım bilgisi olan arkadslar yardım ederse sevinirim tesekkurler simdiden​

Oncelikle merhaba arkadaslar ,, serverimin clienti hile korumalı ve root cliente gomulmus sekilde ve ben oto pack yaparken metin2client.exe yi .bin olarak degistirdigimde hata alıyorum oto pack calısmıyor haliyle oyunu acamıyorum. metin2cliennt.exe ismini degistirmeden oto pack yapıp oto pacden oyuna giris yapma imkanım varmıdır varsa nasıl yaparım bilgisi olan arkadslar yardım ederse sevinirim tesekkurler simdiden​

Merhaba.

sitenize attıgınız metin2torrent.config.xml run_path="metin2client.bin" ismini run_path="metin2client.exe" yaparsanız
autopatcheriniz metin2client.exe çalıstırıracaktır.

evet yapabilirsiniz .bin olarak yapıcaksanız ftpde bulunan metin2confing dosyasınada ad degıstırmenız gerekir.

otopaceker sadece dosyaları guncelleme ıcın kullanılır. Yine acılışta kendi exenız ıle calısır.

bu konuda sıze yardımcı olmak isterim ancak suan cok yogunum.

http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-c...720318-tr-tipi-oto-patcher-hazirlama-l-3.html

bu konu ısınızı gorecektır
sorun zaten orada ismi bin olarak degismiyoruz :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri