ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Thales

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KaduBumerang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 813

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

12-13 yaşındaki bir çocuktan böyle laflar duyduğumuza göre epey kuyruğuna basmışız, ben size abi abi diye yalvarmadım köpeğiniz olayım demedimde diyemiyor :) Sen önce "adam"lık kavramının kelime anlamını öğren sonra manevi anlamına belki erişirsin. Yeni char alıp yalandan dolandan ben trafik memuruyum adım bu demeye benzemez erencik. Büyüdüğünde biraz karakter sahibi olduğunda belki bu abilerinle aşık atabilirsin ama bugün değil ;)

NOT TODAY ;)

Şu atarlı ergenleri pistten alalım lütfen.

Gerekli iletişim bilgilerini ö.m olarak attım, akşam geldiğimde dönerim ben sana.

Len Yaşın Büyük Ama Adam Değilsin İşte Bende Ona Tutuluyorum Anladın mı
Ha birde O İnsalıktan Nasibini Alamıyan Gökhan Var Birde Adam Olsanız Bu Çektim Fotoyu Buralara Getirmezdiniz
Sanırsam Çok Canınızı Yanda Kıyamam :(

Her büyük adamdır, ama her adam büyük değildir. MrsKoRn

Az gülmedim değil yazdıklarına :) Manalı bir laf sokma arayışına girmişsin fakat kendi yazdıkların ile çelişerek kendini rezil etmekten öteye ulaşamamışsın. Ne sen ne senin o ufaklık yandaşların bizim "ADAMLIĞIMIZI" eleştirecek kadar büyümediniz. Canınız çok yandı demişsin, çamur at izi kalsın yaptığın tek şey bu. Ortada düzgün bir kanıt olsa neyse :) Olay anından 10 dakika sonra kristali bittikten sonra gitmiş "L" ye basıp eski yazıların ss almış :) Biz orada başındayken ss alması cokmu zordu ? Bir tuşa basması eminim senin için zordur ellerin klavyenin bir ucundan bir ucuna yetişmiyorsa demekki ;)

He bu arada post'un kaybolmuş ama, olck adlı forum kullanıcısı PLaton ulaşmanı bekliyorum.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri