- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 7 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Thales
Son düzenleme:
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 100
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ah şu çocuklar daha düne kadar abi affet abi affet diye paçalarımıza yapışırlardı, büyümüşlerde abilerine dil uzatıyorlar. Gel Thales seni keskinlik olmadan kesiversin. Birde birdaha böyle boyundan büyük işlere kalkışırken olay anında video alda birşeye benzesin kimbilir ne kadar süre sonra çektin ss'i en azından biz görünseymişiz
Madem özgüven patlaması yaşıyorsun gel buyur Thales ile keskinliksiz char silmesine vs ye.
Madem özgüven patlaması yaşıyorsun gel buyur Thales ile keskinliksiz char silmesine vs ye.- Katılım
- 7 Kas 2014
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 7 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
edebıyat yapma Tatlı Çocuk Seni :ka19:
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 100
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Abi abi abi peşimde dolanıp yalvaran dünkü çocuk abilerine peşkeş çekmeye başlamış ya ne diyeyim
Sen daha ilk okulda edebiyat da görmüyorsun edebiyatıda nerden bildin
Loncamızdakilere abi abi beni affet diyip kendine hayvan benzetmesi yapmaktan vazgeç. Kendini gördüğün hayvan kadar değerin yok gözümüzde. Kendi çocukça hareket ve tavırlarını benden ve loncamdan uzak alanlarda sergile. Sana yapını sevmediğimi, karaktersiz olduğunu defalarca söyledim, düşüncelerimi doğru çıkardığın içinde ayrıyetten teşekkür ederim küçüğüm. Gerçi sende kendi karakterinin farkında olmalısın ki sürekli başka karakterler satın alıp kendini başka isimlerde tanıtıyorsun
Bir daha böyle kristalin bitmesini bekleyip ss almak yerine biz olay anında oradayken video alda gerçeklerde ortaya çıkmış olsun 
Sen daha ilk okulda edebiyat da görmüyorsun edebiyatıda nerden bildin
Loncamızdakilere abi abi beni affet diyip kendine hayvan benzetmesi yapmaktan vazgeç. Kendini gördüğün hayvan kadar değerin yok gözümüzde. Kendi çocukça hareket ve tavırlarını benden ve loncamdan uzak alanlarda sergile. Sana yapını sevmediğimi, karaktersiz olduğunu defalarca söyledim, düşüncelerimi doğru çıkardığın içinde ayrıyetten teşekkür ederim küçüğüm. Gerçi sende kendi karakterinin farkında olmalısın ki sürekli başka karakterler satın alıp kendini başka isimlerde tanıtıyorsun
Bir daha böyle kristalin bitmesini bekleyip ss almak yerine biz olay anında oradayken video alda gerçeklerde ortaya çıkmış olsun 
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 7 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
orada ben zaten bekleyın foto alayım dedımde adam olmayan şahsiyet beklemedi malesef
ha birde adamlıktan nasibini almıyan şahsiyet çokk konuşma
adam olda bi gel bakalım adam olmuşmusun dıye bi sana bakiyim
ha birde adamlıktan nasibini almıyan şahsiyet çokk konuşma
adam olda bi gel bakalım adam olmuşmusun dıye bi sana bakiyim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)