PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

Thales

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KaduBumerang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 813

KaduBumerang

Level 1
Üye
Konular
14
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 7 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
32
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Thales

Son düzenleme:
Ah şu çocuklar daha düne kadar abi affet abi affet diye paçalarımıza yapışırlardı, büyümüşlerde abilerine dil uzatıyorlar. Gel Thales seni keskinlik olmadan kesiversin. Birde birdaha böyle boyundan büyük işlere kalkışırken olay anında video alda birşeye benzesin kimbilir ne kadar süre sonra çektin ss'i en azından biz görünseymişiz ;) Madem özgüven patlaması yaşıyorsun gel buyur Thales ile keskinliksiz char silmesine vs ye.

edebıyat yapma Tatlı Çocuk Seni :ka19:

Abi abi abi peşimde dolanıp yalvaran dünkü çocuk abilerine peşkeş çekmeye başlamış ya ne diyeyim :) Sen daha ilk okulda edebiyat da görmüyorsun edebiyatıda nerden bildin :) Loncamızdakilere abi abi beni affet diyip kendine hayvan benzetmesi yapmaktan vazgeç. Kendini gördüğün hayvan kadar değerin yok gözümüzde. Kendi çocukça hareket ve tavırlarını benden ve loncamdan uzak alanlarda sergile. Sana yapını sevmediğimi, karaktersiz olduğunu defalarca söyledim, düşüncelerimi doğru çıkardığın içinde ayrıyetten teşekkür ederim küçüğüm. Gerçi sende kendi karakterinin farkında olmalısın ki sürekli başka karakterler satın alıp kendini başka isimlerde tanıtıyorsun ;) Bir daha böyle kristalin bitmesini bekleyip ss almak yerine biz olay anında oradayken video alda gerçeklerde ortaya çıkmış olsun ;)

orada ben zaten bekleyın foto alayım dedımde adam olmayan şahsiyet beklemedi malesef :(

ha birde adamlıktan nasibini almıyan şahsiyet çokk konuşma :(

adam olda bi gel bakalım adam olmuşmusun dıye bi sana bakiyim :(

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri