farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

Dönüşümler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Burak APPALOSSA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 460
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Abilerim Kardeşlerim ben bu sw bin ilk kaira sw sinden beri oynuyordum
Şuan ely4 te takiliyorum bu dönüşümler yüzünde oyunda ne bi zevk ne oyuncu ne ticaret hic bisey kalmadı tr de swler birleşti oyuncu gitti oraya burada oyuncu azaltmak için mi dönüşümleri kapatınız anlamis değilim ejder actiniz 10 kez kestim ejderi pençe pul var biseye yaradığı yok oyunu birakanlar baya oldu eğer acmicaksaniz ilgilenmicekseniz bizde PC nin başında gözümüzü kör edip zaman harcamayalim çoktandır oynuyordum elym2 de Levi sembol olayina gelince basma itemler daha iyiydi rahatça basiyorduk itemi sadece betalarda ve kemerlerde Levi sembol olsa iyi olabilir sura karakterimde item yok eline bi kılıç bile yapamiyorum..

Bunlar Anca Sözde Acar Dönüsümleri Biz Bosa Emek Veriyoruz Gardasss.

Ely #1 Yani Keith sunucusunda İÇ İTEMLERin dönüşümleri aktiftir, girip bakabilirsiniz.

Ely #3 Pidge , Ely #4 Hunk serverlari için şuan bu iç itemlerin dönüşümü aktif değil, he derseniz bizim için efsun düzeni önemli değil bana %15 %20 arası efsun versin oyundaki düzen bozulsun akşama aktif edeyim ama 1 hafta sonra yine gelip oyunu bozdunuz diye konu açıcak olan yine siz olucaksınız o zaman da ben böyle yorum yapıcam size :)

Herşeyin bir zamanı var, keyfi yapılan birşey yok ortada varsa beğenmeyen piyasada yüzlerce alternatif server var siz bu işi beceremiyorsunuz dersin gider onları oynarsın bizde hay hay deriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri