HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Çöpse Ve İşine Yaramıyorsa Sen Kendine Daha İyisini Yapabilirsin. Çalışıyor Bizzat Kendim Denedim Karaktersizlik Yapma burada Çocuksun o yüzden üstüne gitmek istemiyorum psikolojin bozulur sonrahttp://www.turkmmo.com/metin2-priva...-diff-gt-28249-client-level-gostermesini.html
Aynı konu iki kere açılmış ayrıca çalıştığına dair bir kanıt yok. Çalışmıyor konu kilit + çöp
Pislik Çıkartıcaksan Burayı Terk Edebilirsin Küçüğüm.Bozuk ortada kanıt yok bildirildi!Çöpse Ve İşine Yaramıyorsa Sen Kendine Daha İyisini Yapabilirsin. Çalışıyor Bizzat Kendim Denedim Karaktersizlik Yapma burada Çocuksun o yüzden üstüne gitmek istemiyorum psikolojin bozulur sonraPislik Çıkartıcaksan Burayı Terk Edebilirsin Küçüğüm.
Bozuk ortada kanıt yok bildirildi!
Olm Maxmi İşin Gücün yokmu Senin. Sen nasıl Bir İşsizsin La Hey Allahım ya Olm Forumu Bıraktım Diyon Fake Hesap Alıp Yorum Atıyon
Seni Çözemedim Vallaha Ben Arkadaşıma Mesaj Atmaya Üşeniyorum Sen Yeni Hesap Alıyorsun
Lütfen Benim Cahil Evladım aklın ermez Senin Böyle Şeylere Sen Git google Amcana yazki game nedir yada client nedir tamammı diff nedir diye aratma boşuna bulamazsın zaten hadi akşam sütünü içmeyi unutma.Mehmet benim arkadaşım zaten Capsn'da biliyor. Maxmi le yakın arkadaşız. Capsn'a sor bilmiyorsan öğretsin leonidas2.com beklerim. O Capsn denen bir şey bilmeyen arkadaşın gece 3'e kadar kapatacaktı günlerdir açık ama oyunOlm Maxmi İşin Gücün yokmu Senin. Sen nasıl Bir İşsizsin La Hey Allahım ya Olm Forumu Bıraktım Diyon Fake Hesap Alıp Yorum AtıyonSeni Çözemedim Vallaha Ben Arkadaşıma Mesaj Atmaya Üşeniyorum Sen Yeni Hesap Alıyorsun
Lütfen Benim Cahil Evladım aklın ermez Senin Böyle Şeylere Sen Git google Amcana yazki game nedir yada client nedir tamammı diff nedir diye aratma boşuna bulamazsın zaten hadi akşam sütünü içmeyi unutma.
Beceriksizlere bak ya 
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)