Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Turkmmo klanı kurulmalı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kobajanga1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 879

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

arkadaşlar foruma baktığımda eskiden bir Turkmmo forumu olduğunu gördüm ancak oyunda arattığımda bu klanın kapandığını gördüm. Ben Turkmmo gibi Türkiye'nin en çok ziyaret edilen forumlarının böyle büyük etkiler yaratmış oyunlarda bir aktifliği olması gerektiğini düşünüyorum. Önceki klan sahibi modlarımızlada iletişime geçmeye çalışıyorum umarım yakın zamanda cevap vereceklerdir ve konuyu yorumlarına göre güncellerim. Şuan oyundaki seviyem 79. Seviye farkına bakmaksızın ben forumdaki üyelerin barınabilecekleri, daha aktif sohbet şansı bulabilecekleri bir klan kurmayı öneriyorum. Lider olmak gibi bir arzum yok. Eğer bir modumuz bize katılırsa lider olabilir. Yorumlarınızı bekliyorum

@kagandemir; zamanında clan kurmuştu sanırım kendisine ilettim.

evet bende görmüştüm ve kendisiyle iletişime geçmiştim sağolsun oda konuyu inceleyebilmiş. teşekkürler

Yakın bir zamanda tekrar aktifleştirebiliriz tabi kitle çıkarsa

clash of clans bölümü forumda son zamanlarda çok ilgi görmüyor ama forumda eskiden paylaşımda bulunmuş arkadaşlarla iletişime geçmeye çalışacağım. gelişmeleri size bu konu altından ulaştırmaya çalışırım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri