- Konular
- 1,870
- Reaksiyon Skoru
- 313
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 160
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 3 Gün
- MmoLira
- -50
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Anlatım;
Kod:
1- ftpatılacakların icindepatcher klasörünün icinde metin2torrent.config.xml girelim siteadresiyaz.com/patcher yazan yere sizin sitenizin adresini yazalım ve kaydedelim.
2-daha patcher klasöürünü sitenizde www veya puplic_html olması lazım hangisi varsa onun icine atalım.
3-kurulacaklara girelim ve zipolacakdosyalar klasörüne girin TorrentPatch.locale.xml ve TorrentPatch.url.xml icindeki siteadresiniyaz.com yazan yere kendi adresinizi yazın ve kayıt edin.
4-burayı dikkatli okuyun, zipolacakdosyalar icindeki hepsine ctrl-a yapıp arsive ekle ordan zipi secin adını game.zip yapın direk zipolacakdosyalar dosyaları zip yaparsanız bozukluk meydana gelir
game.zip yaptıkdan sonra onu kurulacaklar kısmına atıp game.zip ve ziplebirles.bin ile altında veya üstünde yani ikisi aynı yerde olsun.
5-ctrl-r yapıp calıstır kısmı acılır oraya cmd yazın ve siyah bi ekran cıkar oraya: cd C:\Users\demir\Desktop\demirgamepatcher\kurulacaklar yani burda o klasorun yolunu yapın sizinki neyse onu yapıstırın kopyalayıp
ctrl-v ile yapıstırın yaptıkdan sonra tekrardan oraya copy /B ziplebirles.bin+game.zip otopackyaptim.exe yaptıkdan sonra otopatcher hazır oluyor.
6-program klasörüne girip ordaki Oto Patcher Crclist açın ve masa üstüne 2 tane klasör olusturun normalpack ve lzpack die crclist programında crclistolustr varıdr oraya normalpack klasorunu gösterin ve olustura basın
normalpack icine root locale vs gibi bide metin2 giris exenizi atın exe ismini ve uzantısını metin2client.bin yapın olustura basın ve tabloda kodları cıkıcak o kodları alıp patcher/0.0.0.1 girip icindeki crclist dosyasını notepad veya txt ile acın
icine tablodaki kodları crclistin icinde crclist kodu yazılacak yazan yere kodu yazın hangisiyse
7-daha sonra otopack lzyapımı vardır yanında ordan pack klasoru secten normalpack secin packlar lz yapacak yerıde lzpack klasorunu secin ve baslata basın olusturdukdan sonra
patcher\0.0.0.1 metin2client.bin yani bu sizin exeniz atın bu kısıma root falan vs pack klasorune atın atıcaklarınız unutmayın lzpack klasorunun icindekilerdir
8-otopackyaptim.exe olanı metin2nin icine atın ve calıstırın auto packnın hazır olmustur oyuna giriş yapabirsiniz.
Kod:
NOT: Kesinlikle site trafigi sınırsız olanlar kullansın olmayanlarda sorun olabilir bi süre sonra trafigini bitirdiginden siteniz kapanabilir.
anlatım bana aittir, içindede anlatım vardır.
1 adet totalde virüs gözükmekdedir oda kodlamada olan birseydir virüs felan degildir trden aldığımdan dolayı, gameforge'de öyle virüs koyacak degildir.
tek client açma gibi sorunlar yoktur isdeginiz kadar acılır.
indirme hızlandırıldı.
DemirGame.
Son düzenleme:
- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 57
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 2 Gün
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Eyw :dd
- Konular
- 38
- Online süresi
- 334s
- Reaksiyon Skoru
- 277
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 146
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 29 Gün
- MmoLira
- 50
- DevLira
- 0
virüssüz otopack kullanmak isteyenlere tavsiye diye yazsaydın![]()
Anlatım;
Kod:1- ftpatılacakların icindepatcher klasörünün icinde metin2torrent.config.xml girelim siteadresiyaz.com/patcher yazan yere sizin sitenizin adresini yazalım ve kaydedelim. 2-daha patcher klasöürünü sitenizde www veya puplic_html olması lazım hangisi varsa onun icine atalım. 3-kurulacaklara girelim ve zipolacakdosyalar klasörüne girin TorrentPatch.locale.xml ve TorrentPatch.url.xml icindeki siteadresiniyaz.com yazan yere kendi adresinizi yazın ve kayıt edin. 4-burayı dikkatli okuyun, zipolacakdosyalar icindeki hepsine ctrl-a yapıp arsive ekle ordan zipi secin adını game.zip yapın direk zipolacakdosyalar dosyaları zip yaparsanız bozukluk meydana gelir game.zip yaptıkdan sonra onu kurulacaklar kısmına atıp game.zip ve ziplebirles.bin ile altında veya üstünde yani ikisi aynı yerde olsun. 5-ctrl-r yapıp calıstır kısmı acılır oraya cmd yazın ve siyah bi ekran cıkar oraya: cd C:\Users\demir\Desktop\demirgamepatcher\kurulacaklar yani burda o klasorun yolunu yapın sizinki neyse onu yapıstırın kopyalayıp ctrl-v ile yapıstırın yaptıkdan sonra tekrardan oraya copy /B ziplebirles.bin+game.zip otopackyaptim.exe yaptıkdan sonra otopatcher hazır oluyor. 6-program klasörüne girip ordaki Oto Patcher Crclist açın ve masa üstüne 2 tane klasör olusturun normalpack ve lzpack die crclist programında crclistolustr varıdr oraya normalpack klasorunu gösterin ve olustura basın normalpack icine root locale vs gibi bide metin2 giris exenizi atın exe ismini ve uzantısını metin2client.bin yapın olustura basın ve tabloda kodları cıkıcak o kodları alıp patcher/0.0.0.1 girip icindeki crclist dosyasını notepad veya txt ile acın icine tablodaki kodları crclistin icinde crclist kodu yazılacak yazan yere kodu yazın hangisiyse 7-daha sonra otopack lzyapımı vardır yanında ordan pack klasoru secten normalpack secin packlar lz yapacak yerıde lzpack klasorunu secin ve baslata basın olusturdukdan sonra patcher\0.0.0.1 metin2client.bin yani bu sizin exeniz atın bu kısıma root falan vs pack klasorune atın atıcaklarınız unutmayın lzpack klasorunun icindekilerdir 8-otopackyaptim.exe olanı metin2nin icine atın ve calıstırın auto packnın hazır olmustur oyuna giriş yapabirsiniz. NOT: Kesinlikle site trafigi sınırsız olanlar kullansın olmayanlarda sorun olabilir bi süre sonra trafigini bitirdiginden siteniz kapanabilir. anlatım bana aittir, içindede anlatım vardır. 1 adet totalde virüs gözükmekdedir oda kodlamada olan birseydir virüs felan degildir trden alıgımdan dolayı trde öyle virüs koyacak degil. DemirGame.
- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 44
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 12 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
defalarca verilmedimi yeni version mu anlayamadım ben nesi yeni? cevap yazarsan memnun olurum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)