Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
2 haftadır sürekli kapanıyor server dolunaya bildirdik akşam cevap atmışlar sitemizi kullanın hacklenmişsiniz eyw dedik verdikleri siteyi kullandık ama yine gitti server en sonunda bıraktık bu bilişimi filesleri sorunsuz hack engelleme sistemleri güzel oto packları var ama çalışmıyor 32 K lıktır serverleri kemer sistemi çalışmaz +50 online oldum 2 günde dolunay sayesinde user kalmadı server alacaklar bunları göze alıp alsın TŞKLER bilişim önerecekler yazsın bekliyorum ....
Merhaba,
Bahsettiğiniz konuyla ilgili; ticket/bildirim görsellerini burada paylaşır mısınız?
Özellikle kapanma ve sitemizi kullanın hacklenmişsiniz kısmını görmemiz gerekmekte.
Sunucu bazlı bir kapanma söz konusu olamaz, sizin açtığınız konu tamamen karalama bazlıdır.
Bizim ne 2 hafta önce, nede 2 hafta sonra hizmet kalitemiz değişmez, stabil bir sistem çalışmaktadır.
Görselleri paylaşır iseniz; bizde konuyla ilgili size açıklık getirelim.
Kolay gelsin,
Bahsettiğiniz konuyla ilgili; ticket/bildirim görsellerini burada paylaşır mısınız?
Özellikle kapanma ve sitemizi kullanın hacklenmişsiniz kısmını görmemiz gerekmekte.
Sunucu bazlı bir kapanma söz konusu olamaz, sizin açtığınız konu tamamen karalama bazlıdır.
Bizim ne 2 hafta önce, nede 2 hafta sonra hizmet kalitemiz değişmez, stabil bir sistem çalışmaktadır.
Kolay gelsin,
Son düzenleme:
Merhaba,
Kolay gelsin,
Peki Batuhan Bey Bize 100 TL Ye Sattığınız Saltanat Tipi Files Ne Anlama Geliyor Açıklarmısınız...
Saltanat Tipi Files Dediniz Yakından Uzaktan Alakası Yok...
AnkSofttan Daha Önce 31 TL YE Kiraladığım Files Bu Sadece 31 tl ye komple sizin saltanat dediğiniz filesi kurdular bize...Hemde Sıfır Açıksız Sizde kız savascı karakter bile gözükmüyor...
Ama Sizden İlk Defa Böyle Bişey Gördüm Ve Artık Güvencimiz Kalmadı...
batuhan bet gerek yok artik sİzİ karalama yapmiyorum Öyle bİr amacim neden olsun hack dİyorsunuz sİtemİze ama sİz bİlİŞİmce hack yİyİyorsunuz suÇu bİze yÜklÜyorsunuz sİtenİzİ yÜkledİkte kendİlİĞİnden kapandi server yİne baktik olmuyor biraktik ÇaliŞmayi sİzle desteĞİnİzde herzaman yok bİlİyorsaniz yapin der gİbİ konuŞmalariniz mevcut googleden baktiniz dersİnİz kusura bakmayin ama hep kÖtÜ yaninizi sÖyledİm İyİ yaniniz Şu fİlesİnİz gerÇekten sÜpper eksİksİz karacabay hİle olmadan atmasa daha İyİ olur ve son 2 hafta oyun kapanmalari tŞkler karalama yoktur bİlgİlendİrme var sİz bunlari gÖrÜp dÜzeltİrsenİz ne ala bİlİŞİm Çok sİberle ÇaliŞiyorum Şuan fİleste elİnİze su dÖkemez ama oyun kapanmalari user kaybi demektİr ..merhaba,
bahsettiğiniz konuyla ilgili; ticket/bildirim görsellerini burada paylaşır mısınız?
Kolay gelsin,
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)