HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle selamlar. herkeze 4-5 gündür yazmadıgım kişi atmadıgım ticket kalmadı.. yardım için ne cvp veriliyor nede ilgileniliyor.. Ben bu oyuna 700 - 800 tl ye yakın para harcadım. çarlarımı dizmek için.. ama sw den kaynaklanan sorun yüzünden çar'ım girmiyor.. ve bu kimsenin umrunda degil.. [ Shorty ) ye soylüyorum ben destek' e bakmıyorum diyor. destekten ticket atıyorum hatayı soyledıgım ve verilen örnegi yaptıgım halde. bana aynı sekilde cvp geliyor. Bu böyle giderse T.C MAHKEMESİNE baş vurucam artık burda 10 yaşında bir çocuk yok. Sizden kaynaklanan sorunlar yüzünden benim çarım girmiyor ve hiçbiriniz yardım etmıyorsunuz..
Sizinde karşınızda çocuk yok, mahkemeye gitmek her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının hakkıdır gidebilirsiniz. Biz yapılması gerekenleri söyledik elimizden geldiğince de yardımcı oluyoruz. Yazdığınız tüm mesajlara neredeyse cevap almışsınız.
Son yazdığınız ticketı da cevapladım, oradan devam edebilirsiniz
Son yazdığınız ticketı da cevapladım, oradan devam edebilirsiniz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...