kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin2 5. Karakter Wolfman - cBaraN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cBaraN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Afedersinde kendini popüler olarak tanıtmaya çalışan zübbelerden birisin. Dosyalar zaten epvp paylaşıldı ve dosyalarında zaten sen kime ait olduğunu biliyorsun. metin2dev forumunda developer olan ellie diye bir kullanıcıya ve sen utanmadan arlanmadan gelip video çekip koyuyorsun. Birde saygı derler sizin her tarafınız saygı aksa sizden bir halt olmaz.

Saygılarımla
DerikWild

gameforgeden açıkcası böyle bi karakter beklenmezdi, bu sefer kesinlikle cuvalladı oynalıcak bi karakter degil skillernin hepsini tutturma imkanı zor savascı ninjaya 6. skill getirerektende hata yaptı . açıkcacı 6. karakterinden cok 6. karakterin traileri daha güzel :)

son güncellemede skillerin hiç bir sorunu yoktur. emin olun sorun cıkarmıyacaktır..

gameforgeden açıkcası böyle bi karakter beklenmezdi, bu sefer kesinlikle cuvalladı oynalıcak bi karakter degil skillernin hepsini tutturma imkanı zor savascı ninjaya 6. skill getirerektende hata yaptı . açıkcacı 6. karakterinden cok 6. karakterin traileri daha güzel :)

Tamamen katılıyorum.

Afedersinde kendini popüler olarak tanıtmaya çalışan zübbelerden birisin. Dosyalar zaten epvp paylaşıldı ve dosyalarında zaten sen kime ait olduğunu biliyorsun. metin2dev forumunda developer olan ellie diye bir kullanıcıya ve sen utanmadan arlanmadan gelip video çekip koyuyorsun. Birde saygı derler sizin her tarafınız saygı aksa sizden bir halt olmaz.

Saygılarımla
DerikWild

925aaf2b49.png

Sıfırdan kendim yaptım diye birşey geçmedi? Ayrıca olan bugları, olan sorunları fixleyip bire bir officiale benzetmeye çalışacağım. Ki devam ediyorum. Sizin gibiler ise (ki ben sizi bir zavallıdan ötesine taşıyamayacağım.) Evet paylaşılanıda biliyorum ki Ellie'nin kendisi bile bu durumdan rahatsız değilken ( Zaten dosyadan çok sizin gibi birşeyleri başaramayan basit insanların çenesi yoruluyor :D ) ve bana birşey iletmemişken pardonda sana ne oluyor?

95abae661d.jpg

Kendisinin elinde wolfman'a ait dosyalarının GameForce hali (yani ymir çıkışlı official dosyalar) olduğu için bu durumdan rahatsız değil. Bilip bilmeden sırf kendinizi birşey sanmak için bana laf atmanızda ayrı bir küçük duruma sokuyor sizi. Kendisi rahatsız olsaydı emin ol bana yazardı. Ayrıca popüler olmak gibi bir niyetim yok insanlara göstermek amaçlı açılmış bir konu, bu sınıflandırmaya beni sen soktun ve demek ki senin gözünde öyleyim, tşk/tşk/tşk (: Şimdi uzayabilirsin. Keyifli forumlar.

KURT DA STATU DAGILI NASIL TR YE BU CARSAMBA GELICEK BEN ACMAYI DUSUNUYORUM STATU ILE ILGILI DE BILGI VERIRI MSIN CAN BARAN kARDESIM

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri