InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Ely2 Den Ely1 Gecenler Baksın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan VazgecGonLum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 229

VazgecGonLum

GECEKONDU
TM Üye
Konular
114
Online süresi
1h 6s
Reaksiyon Skoru
187
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 6 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
156
MmoLira
47
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ely2 den ely1 gecerken nick degıstırmek durumunda kaldık.bende ely2 de olup ely1 gecısde nıck degıscek durumda olan 130 kahraman sura arıyorum.hp bıyolog onemlı degıldır.sadece kahraman 130 olması yeterlı ve nıck degıscek olması.yanında 1-2 karakter den fazla olursa dusunurum.oyle bir car satan varsa ulassın burdan ö.m veya oyun içi EviLDream @NoEasyWayOuT;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ely2 den ely1 gecerken nick degıstırmek durumunda kaldık.bende ely2 de olup ely1 gecısde nıck degıscek durumda olan 130 kahraman sura arıyorum.hp bıyolog onemlı degıldır.sadece kahraman 130 olması yeterlı ve nıck degıscek olması.yanında 1-2 karakter den fazla olursa dusunurum.oyle bir car satan varsa ulassın burdan ö.m veya oyun içi EviLDream @NoEasyWayOuT;
:ADSFfdfs.sd: fds.DFfd .f. .f. :)

DSAD:Dasads dd: A:. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri