mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Gelen Güncelleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BuLuTaPT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 303
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu güncelleme hakkında herhangi bi bilgi verilmedi ne zamana kadar sürecek ve neler yapılıyor acaba ? ve 10 kasıma kadar yeni itemler gelinecek denildi halen bi degişiklik yok?

Valla ne değişiklik var çözemedim de Catacomb hala aynı tas aynı hamam ! İyi ki bir yeni hesap açayım dedim ağzımdan burnumdan geldi şu güncelleme sonrası 0.02 exp ile kasıyorum, attığım tickete 8. günde " Sanırım güncelleme sonrası droplarda bir düşüklük oldu, beklemede kalın " diye mesaj geldi 3 gündür de bekliyoruz. Oyunda herkes Catacomb'dan şikayetçi, çok zor sanırım bir drop düzeltmek (!)

Son düzenleme:
Valla ne değişiklik var çözemedim de Catacomb hala aynı tas aynı hamam ! İyi ki bir yeni hesap açayım dedim ağzımdan burnumdan geldi şu güncelleme sonrası 0.02 exp ile kasıyorum, attığım tickete 8. günde " Sanırım güncelleme sonrası droplarda bir düşüklük oldu, beklemede kalın " diye mesaj geldi 3 gündür de bekliyoruz. Oyunda herkes Catacomb'dan şikayetçi, çok zor sanırım bir drop düzeltmek (!)

Arkadaşlar çalışıyorlardır muhakkak. Serverleri birleştirmek, güncellemeleri getirmek test etmek akabinde hatalar ve çözümleri.. Kolay iş değil hak vermek ve biraz hoşgörülü davranmak lazım fakat birazcık daha ağırlık verebilirler sanırım oyuna.

Neden sinirleniyorsunki, insanlar tepki gösterince bunu yazıyordun :)

Bu güncelleme hakkında herhangi bi bilgi verilmedi ne zamana kadar sürecek ve neler yapılıyor acaba ? ve 10 kasıma kadar yeni itemler gelinecek denildi halen bi degişiklik yok?

Dün gece yayınlanan güncelleme sorun çıkarttığı için geri aldık, bu gece yeniden deneyeceğiz dönüşümleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri