Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Forum kurallari kufur ve hakaret yasaktir
Forum kurallari kufur ve hakaret yasaktir
KÜFÜR ETMEDEN DÖVÜŞÜN :d
off bi bitmediniz.cevap verince yüz aliyorsunuz.kimin ne olduğu ortada herkeste biliyorbenimle bir daha muhattap olabilirsen kendinle gurur duy.hadi eyvallah
senİnle muhattab olunca kendİmİ yerle bİr hİssedİyorum nedense cÜnkİ sana bİ cÜmle bİle harram :d okadar degersİzsİn
Skyguard nija carı olanmıydı bu hani 5 para etmez seti olan :S off ulan bı kere dolu biri cıksın karsıma ya carlar ban yiyince türediniz
Skyguard nija carı olanmıydı bu hani 5 para etmez seti olan :S off ulan bı kere dolu biri cıksın karsıma ya carlar ban yiyince türediniz
Setim hakkimda bisi bildiğin yok varsa karsima cikacak ninja hodri meydan ^^ Biz ortalığı bos bırakınca siz ve sizin gibiler türedi
Kim oldugunu biliyoruz pot krali asimcigim
He bu arada sadece ninjama değil savaşçı,sura ve samanima karsi cikacak birileri var ise buradayim ben ^^ Carlarinin neden banlandigini, Evohesin çözme damegesinin neden düşürüldüğünü ve bana karşı hic bir zaman karsi cikamiyacagini bir kez daha hatırlatmak istiyorum
Sizin gibi gereksizlere olan son mesajim bu
Kendinize iyi bakın mor kertenkelelerim.benimle muhattap olabilme seviyesine geldiğiniz zamam bi daha görüşürüz.Öptüm bayŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)