Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Sakaryalisura rezİllİĞİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xxkakxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

:l03::l03: SAKARYALISURA 1----5 SuSv3iZL3

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Gerçekler acımı geliyor susveizle onun bunun itemiyle kesip kardeşlerime Artistlik yapma çabasindasın Sen git ilk önce karakterini geliştir kendi çabalarınla kesmeyi dene.
Dün ki atılan vs de ss alan oldumu bilmiyorum fakat çöl ve arena vs lerini izleyen herkes görmüştür .s

lArthas 10 - 5 SuSV3iZL3 Çöl vs

lArthas 5 - 0 SuSV3iZL3 Arena vs .

Herkese iyi forumlar . Not; SAKARYALI vs den sonra çok iyi laf söylemiş sizin kimliğiniz hakkında helali var .

komik çocuk çook güldürdün beni :D toplama itemlerle attığın vs lerlemi avutuyosun kendini nyse avutmaya devam et sen kendini ve kimin ne oldugunuda bilen biliyo zaten fazlasına gerek yok.

komik çocuk çook güldürdün beni :D toplama itemlerle attığın vs lerlemi avutuyosun kendini nyse avutmaya devam et sen kendini ve kimin ne oldugunuda bilen biliyo zaten fazlasına gerek yok.

1. ben Ali deilim canım .s
2. kendi setini dizdiği zaman çölde aldığın 5 eli bile alamazsın buraya ortaya setimi koyarım .
3. Senin benimle hala bi setine vs atacağımız vs var eğer cesaretin varsa buna ? ( KoMuTaN )
4. Çok doğru senin nasıl bi insan oldğunu bilen biliyor başkasının setiyle vs ye gelip tekrar ben çarı ciddi vs ye hazırladğımda senin başkalarından item alamayıp gelemediğin gibi .s
5. iyi forumlar canım ;)

Son düzenleme:

dediğin gibi bilen bilir. icraatin hastasıyız :) ben senden gizli saklı dıcek olsam vsye baslamadan önce sana dedim ben husodan item alıcam bekle diye. ben oyuna yenı dondum 2 senedır yoktum kı varkende hepınızı kestım. ben ınkar etmem ki sen barandan ondan bundan item toplayıp attıgın vsleri kabul etmiyorsun hee milletin itemi yazmışsın. senin o millet dediğine biz kardeş diyoruz oyunda sınırlı kardeşleriniz gibi değil oyunda tanıştık reelde görüşürüz hep bizim aramızda senın benım olmaz şimdi. bu kadar asılmayın oyuna ha illa ki gösteriş yapcak olsam her el dans ederek kestim videonu alır atardım. övüncek olsak buraya ciddi ciddi asıp kesip buranın agasıda pasasıda bızız derdim laftan cok icraatlerinizi izlemekteyim beklerim . çokta takılma kesersın kesılırsın olası varsa olurdu nasiple kavga edilmez :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri