InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

anksoft

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan twistey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 828

twistey

Level 1
Üye
Konular
8
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 2 Gün
Başarım Puanı
40
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaslar bİlİŞİmler artik uye olurken tc kimlik numarasi istiyorlar onceden boyle bir sistem yoktu guvenilirmi acaba aknsoft mesela ordan almayi dusunuyorum uye olurken tc isteyince baska firma aramaya basliyorum tc neden istiyorlar ve kafadan atsak tc sikinti olurmu ? :)

Arkadaslar bİlİŞİmler artik uye olurken tc kimlik numarasi istiyorlar onceden boyle bir sistem yoktu guvenilirmi acaba aknsoft mesela ordan almayi dusunuyorum uye olurken tc isteyince baska firma aramaya basliyorum tc neden istiyorlar ve kafadan atsak tc sikinti olurmu ? :)
tc istemelerinin sebebi bence ileride sorun olduğunda yani bilgiler senden çalındığında geri alabilmen ve para yatıran kişi ile sipariş veren kişinin aynı olması için gereklidir ve konu yanlış yerde.

Merhabalar,

https://www.anksoft.net/gizlilik.php
"
[h=4].14:AnkSOFT, site üzerinden müşteri tarafından siteye girilen bilgileri üçüncü taraflarla paylaşmayacağını kabul ve taahhüt eder.Ancak yasal makamlar tarafından talep edildiği takdirde bilişim suçlarıyla mücadele kapsamında T.C. Emniyet Müdürlükleri, Cumhuriyet Başsavcılıkları ve T.C. Mahkemeleri gibi kurumlarla paylaşılabilir. "[/h]

Üzerinden açıklama mevcut ve tabikide kişi doğrulanması için T.C. numarası gerekir. ve hesap güvenliği içinde gerekmektedir. Gönül rahatlığı ile sistemimize girebilirsiniz. SSL üzerinden bilgileriniz saklanmaktadır.

Merhabalar,

https://www.anksoft.net/gizlilik.php
"
.14:AnkSOFT, site üzerinden müşteri tarafından siteye girilen bilgileri üçüncü taraflarla paylaşmayacağını kabul ve taahhüt eder.Ancak yasal makamlar tarafından talep edildiği takdirde bilişim suçlarıyla mücadele kapsamında T.C. Emniyet Müdürlükleri, Cumhuriyet Başsavcılıkları ve T.C. Mahkemeleri gibi kurumlarla paylaşılabilir. "

Üzerinden açıklama mevcut ve tabikide kişi doğrulanması için T.C. numarası gerekir. ve hesap güvenliği içinde gerekmektedir. Gönül rahatlığı ile sistemimize girebilirsiniz. SSL üzerinden bilgileriniz saklanmaktadır.
bana banka hesap bilgilerinizi özelden gönderirmisiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri