OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Acİl yardim pls lÜtfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Enis Can Keser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 468
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sorun bu acil yardım lütfen 523
Nb7qzg.png

Son düzenleme:
Anlatim olarak oyuna gİrerken bu hata Çikiyor son İd Şİfre gİrİp oyuna gİrİyorum sonra channel seÇerken atiyor bazen channel seÇİyorum sonra atiyor

Sorun bu acil yardım lütfen 523
Nb7qzg.png

sorun zamanında eski fast hide ip programını kullanmış olmandan kaynaklanıyor. şimdi sana adım adım yardımcı olmaya çalışacağım ancak lütfen dediklerimin dışına çıkma yoksa internete girme konusunda sıkıntı yaşayabilirsin. HEPSİNİ OKUMADAN BAŞLAMA

sıkıntılı bir işlem olduğu için şimdiden belirteyim. herhangi bir aksilik sonucunda sorumluluk kabul etmem.
zor bir işlem. ben sana anlattığım şekilde yaparak sorunumu çözdüm.
ben bu yükü kaldıramam diyorsan git bir bilgisayarcıya çözsün.

1-fast-hide-ip.exe programını indir. ve kur. ancak sana adım adım indirme programı açacak indirme tamamlandıktan sonrada kur ekranı açılacak. Fast Hide Ip in kur ekranı açılınca bir şeye dokunma ve aşağı at.

2-C:\Users\kullanıcıadın\AppData\Roaming dizinine gel ve Fast Hide Ip klasörünü sil. (bu işlemi yaptıktan sonra internete girmen fasthideip in sağladığı ip eksikliği yüzünden engellenecek.)

3-ilk adımda bahsettiğim kur ekranına geri gel ve Fast Hide Ip programını kur.güncel versiyonu kuracak!(kurulum tamamlandıktan sonra internete tekrar erişebileceksin.)

4-gir oyna oynunu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri