noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Windows 8 Metin2 PvP Kurulumu!!!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ScrollJR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 702

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba. Konuyu nereye açacağımı bilmediğim için buraya açıyorum :) Windows 8 kullanıyorum.Virtual box kullanarak Leqendy server files'i kurdum. Ama navicat'ta giriş yapmaya çalışırken hata alıyorum yardım edebilir misiniz?

Giriş yapıyorum :

ve bu hata karşıma çıkıyor :

Şimdiden teşekkür ederim :)

Önce virtualboxı aç orada sysinstall yazıp sistem kurulumuna gir.
o menüde configure > networking > interfaces a gir oradan ethernet kartına gir (em0) yazar.
bu menüde ipv6 ve DHCP ye No de. Ipv4 e gir, server host kafana göre bişey yaz türkçe karakter olmasın (ör: mt2.com)
domain'e> com yaz. IP v4 gateway senin adsl modemin IP adresini yaz (ör: 192.168.1.1)
name server'ada modemin Ip adresini yaz.IPv4 adresine o navicatte 192.168.2.7 yazmışsınya onu ne istiyorsan öyle yaz.o kutucuklar arasında tab la dolaşabilirsin sonra kaydet ve çık reboot at.
Eğer yine bağlanmazsan virtualbox ta sanal makine Network ayarına gel orda NAT yazan yeri Bridget network yap listeden kendi ethernet kartını seç kaydet.
Sorunsuz bağlanabilirsin artık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri