Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Hexagon Sun ve Ekibi geri döndü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mcmcmcXxX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 192

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

HWA'nın eski ADC oyuncusu "Hexagon Sun" kendi takımı ile profesyonel sahnelere geri döndü. Kendi sayfasından yaptığı açıklamayı sizlerle paylaşıyoruz.
"Merhaba arkadaslar,

Bir sure once bir gorselle size yakinda olacak gelismeler hakkinda ufak bir ipucu vermistim. Cogunuz oyuna geri donecegimi dusundu, gercekten de dondum fakat "League of Legends" oyuncusu olarak degil. Gecmis oyun tecrubemi ve sektordeki durumu da hesaba katarak bir espor klubu kurmaya karar verdim. Ayni zamanda bu klubun LOL Takiminin koclugunu da ustlenecegim. Neden oyuncu olarak geri donmedigimi sorarsaniz daha once de acikladigim gibi degisen meta, takim dinamikleri ve oyuncu sayisinin artmasiyla beraber artik LOL oynamak ya da rekabetci ortamda oyuncu olarak bulunmak bana keyif vermiyor. Lafi cok uzatmadan yetenekli kadromuzu takdirinize sunuyorum.

.LOL

: ADC
: Support
Oguz Can Comaoglu : Top Lane
: Jungle
Mert Gul : Solo Mid
: Sub/Yedek

: Takim Kocu / Kurucu
: Takim Koordinatoru
Sina "sinabensina" Aydin : Analist

Ilk resmi macimizi Sampiyonluk Ligi elemelerinde 8 Kasim'da ANT'ye karsi oynayacagiz, bize sans dileyin!"

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri