- Konular
- 1,562
- Online süresi
- 11h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 146
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 213
- MmoLira
- 20
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
HWA'nın eski ADC oyuncusu "Hexagon Sun" kendi takımı ile profesyonel sahnelere geri döndü. Kendi
"Merhaba arkadaslar,
Bir sure once bir gorselle size yakinda olacak gelismeler hakkinda ufak bir ipucu vermistim. Cogunuz oyuna geri donecegimi dusundu, gercekten de dondum fakat "League of Legends" oyuncusu olarak degil. Gecmis oyun tecrubemi ve sektordeki durumu da hesaba katarak bir espor klubu kurmaya karar verdim. Ayni zamanda bu klubun LOL Takiminin koclugunu da ustlenecegim. Neden oyuncu olarak geri donmedigimi sorarsaniz daha once de acikladigim gibi degisen meta, takim dinamikleri ve oyuncu sayisinin artmasiyla beraber artik LOL oynamak ya da rekabetci ortamda oyuncu olarak bulunmak bana keyif vermiyor. Lafi cok uzatmadan yetenekli kadromuzu takdirinize sunuyorum.
Oguz Can
Mert
Sina "sinabensina" Aydin : Analist
Ilk resmi macimizi Sampiyonluk Ligi elemelerinde 8 Kasim'da ANT'ye karsi oynayacagiz, bize sans dileyin!"
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sayfasından yaptığı açıklamayı sizlerle paylaşıyoruz."Merhaba arkadaslar,
Bir sure once bir gorselle size yakinda olacak gelismeler hakkinda ufak bir ipucu vermistim. Cogunuz oyuna geri donecegimi dusundu, gercekten de dondum fakat "League of Legends" oyuncusu olarak degil. Gecmis oyun tecrubemi ve sektordeki durumu da hesaba katarak bir espor klubu kurmaya karar verdim. Ayni zamanda bu klubun LOL Takiminin koclugunu da ustlenecegim. Neden oyuncu olarak geri donmedigimi sorarsaniz daha once de acikladigim gibi degisen meta, takim dinamikleri ve oyuncu sayisinin artmasiyla beraber artik LOL oynamak ya da rekabetci ortamda oyuncu olarak bulunmak bana keyif vermiyor. Lafi cok uzatmadan yetenekli kadromuzu takdirinize sunuyorum.
.LOL
: ADC
: SupportOguz Can
Comaoglu : Top Lane
: JungleMert
Gul : Solo Mid
: Sub/Yedek
: Takim Kocu / Kurucu
: Takim KoordinatoruSina "sinabensina" Aydin : Analist
Ilk resmi macimizi Sampiyonluk Ligi elemelerinde 8 Kasim'da ANT'ye karsi oynayacagiz, bize sans dileyin!"