xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hexagon Sun ve Ekibi geri döndü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mcmcmcXxX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 192

mcmcmcXxX

Level 7
Fahri Üye
TM Üye
Konular
1,562
Online süresi
11h 9m
Reaksiyon Skoru
146
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 7 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
213
MmoLira
20
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

HWA'nın eski ADC oyuncusu "Hexagon Sun" kendi takımı ile profesyonel sahnelere geri döndü. Kendi sayfasından yaptığı açıklamayı sizlerle paylaşıyoruz.
"Merhaba arkadaslar,

Bir sure once bir gorselle size yakinda olacak gelismeler hakkinda ufak bir ipucu vermistim. Cogunuz oyuna geri donecegimi dusundu, gercekten de dondum fakat "League of Legends" oyuncusu olarak degil. Gecmis oyun tecrubemi ve sektordeki durumu da hesaba katarak bir espor klubu kurmaya karar verdim. Ayni zamanda bu klubun LOL Takiminin koclugunu da ustlenecegim. Neden oyuncu olarak geri donmedigimi sorarsaniz daha once de acikladigim gibi degisen meta, takim dinamikleri ve oyuncu sayisinin artmasiyla beraber artik LOL oynamak ya da rekabetci ortamda oyuncu olarak bulunmak bana keyif vermiyor. Lafi cok uzatmadan yetenekli kadromuzu takdirinize sunuyorum.

.LOL

: ADC
: Support
Oguz Can Comaoglu : Top Lane
: Jungle
Mert Gul : Solo Mid
: Sub/Yedek

: Takim Kocu / Kurucu
: Takim Koordinatoru
Sina "sinabensina" Aydin : Analist

Ilk resmi macimizi Sampiyonluk Ligi elemelerinde 8 Kasim'da ANT'ye karsi oynayacagiz, bize sans dileyin!"

Verdiginiz Bilgi İçin Teşekürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri