mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

@Shorty ; ely1 ve ely2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hero29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 303

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

@Shorty ; ne zaman geçiş yapılcak ely2 deki hesaplar ely1 e bir bilgi verin 7 kasım diye yazıyor sitede geçen var ely1 e nie bizimkiler geçmiyor ne zaman geçecek demin oyundanda yazdım tınlanmıyoruz + benim iki tane hesap var biri örnek veriyorum mmo ely1 de ki hesap mmo ely2 deki hesap şimdi ely2 deki hesap ely1 e geçerse nasıl olcak silincekmi biri birleşirse nasıl birleşcek ayrıntılı aktarırsan ilgilenirsen sevinirim çoğu kişi bu soruyu bekliyor sabrımız kalmadı artık ... ne zaman geçeceğiz zaman bellimi 7 kasım die yazıyor ama ... teşekkürler iyi forumlar...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Web sitemize koyacağımız bir bölümden kendiniz tek tıklama ile taşıyacaksınız hesabınızı. Ely2den ely1 e taşıdığınız hesap doğal olarak ey2 de olmayacak tabiki artık

iyi arkadaşım ne zaman olcak bu tek tıklama ve benim hesabım ely1 e geçiş yaptıysa nie giriş yapamıyorum şifre ıd yanlış diyor bunu anlıyamıyorum sorun orda zaten ely 1 ve 2 dede açılmıyor hesap ?

iyi arkadaşım ne zaman olcak bu tek tıklama ve benim hesabım ely1 e geçiş yaptıysa nie giriş yapamıyorum şifre ıd yanlış diyor bunu anlıyamıyorum sorun orda zaten ely 1 ve 2 dede açılmıyor hesap ?

Çünkü ilk 20 kişi deneme amaçlı geçirilmişti pazartesi günü shorty geçebileciğinizi söyledi sabredin biraz arkadaşlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri