HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar şimdi size at levelini 100 yapma diffini vericem bu diffi herhangi bir diff patcher ile gamenize inject edin
Kolay Gelsin.
HTML:
0009450A: 1E 64
0009450A: 1E 64
Metin2 Private Server Kurulumu Bölüm Kuralları
@alibrha;Bir konuda mutlaka resim veya konu içeriyinde (Kurulum Değil İçeriği) en net açıklayıcı şekilde anlatım olmalıdır.!
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sayın Modum Diff patcher ile Gameye diff anlatımı defalarca kez anlatıldı ve game dosyasına diff atmayı bilmeyen yoktur sanırım o yüzden anlatıma gerek duymadım ve daha önce anlatıldığı için anlatma gereği duymadım konumu kitlemezseniz sevinirim.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sayın Modum Diff patcher ile Gameye diff anlatımı defalarca kez anlatıldı ve game dosyasına diff atmayı bilmeyen yoktur sanırım o yüzden anlatıma gerek duymadım ve daha önce anlatıldığı için anlatma gereği duymadım konumu kitlemezseniz sevinirim.
Sizin anlatmanıza gerek yok diff patcher ile game diff anlatımlı bir video koyarsanız iyi olur

Daha önce paylaşılan difflere kanıt konulmadı kanıtta istenmedi o yüzden kanıt koyma gereği duymadım. Önceki paylaşılan difflerde kanıt iatenmesine rağmen konulmadı ve konularda kapatılmadı.Ve birdaha kanıt istenmemiştir. Yorumumu değerlendirirseniz sevinirim.12 Saat içinde kanıt ekleyin çalıştığına dair.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)