Oyuncuların uzun süredir Kapalı Beta sürecine dahil olmak için beklediğini hepimiz biliyoruz. Kapalı beta formu doldurularak şanslarını artırmaya çalışan oyuncular bir müjde de biz verelim dedik! Grup 5 sonunda başlıyor. Diğer gruplarında dahil olacağı ilk test 8 Kasım Cumartesi günü 14.00'da başlayacak. Grup 5'in katılımcıları ve süreci ile hak kazananlara bilgilendirme maili de gönderildi.
9 Kasım Pazar günü 22.00'da sonlanacak olan Kapalı Beta hepimizi heyecanlandırmayı başarıyor.
Bildiğiniz üzere Zula'da tek şat %100 davet edilme hakkı kazanmak!
Eğer formlarınızı eksiksiz bir şekilde doldurursanız kazanma şansınız da %100 olacaktır.
Eğer ben de katılmak istiyorum ama ne yapmalıyım bilmiyorum diyorsanız hemen KBT formunu doldurmak ve 8 Kasım tarihinde yapılacak teste katılmak için
9 Kasım Pazar günü 22.00'da sonlanacak olan Kapalı Beta hepimizi heyecanlandırmayı başarıyor.
Bildiğiniz üzere Zula'da tek şat %100 davet edilme hakkı kazanmak!
Eğer formlarınızı eksiksiz bir şekilde doldurursanız kazanma şansınız da %100 olacaktır.
Eğer ben de katılmak istiyorum ama ne yapmalıyım bilmiyorum diyorsanız hemen KBT formunu doldurmak ve 8 Kasım tarihinde yapılacak teste katılmak için
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.