- Konular
- 872
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 1mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 1,287
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 304
- MmoLira
- 4,113
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Oyuncuların uzun süredir Kapalı Beta sürecine dahil olmak için beklediğini hepimiz biliyoruz. Kapalı beta formu doldurularak şanslarını artırmaya çalışan oyuncular bir müjde de biz verelim dedik! Grup 5 sonunda başlıyor. Diğer gruplarında dahil olacağı ilk test 8 Kasım Cumartesi günü 14.00'da başlayacak. Grup 5'in katılımcıları ve süreci ile hak kazananlara bilgilendirme maili de gönderildi.
9 Kasım Pazar günü 22.00'da sonlanacak olan Kapalı Beta hepimizi heyecanlandırmayı başarıyor.
Bildiğiniz üzere Zula'da tek şat %100 davet edilme hakkı kazanmak!
Eğer formlarınızı eksiksiz bir şekilde doldurursanız kazanma şansınız da %100 olacaktır.
Eğer ben de katılmak istiyorum ama ne yapmalıyım bilmiyorum diyorsanız hemen KBT formunu doldurmak ve 8 Kasım tarihinde yapılacak teste katılmak için
9 Kasım Pazar günü 22.00'da sonlanacak olan Kapalı Beta hepimizi heyecanlandırmayı başarıyor.
Bildiğiniz üzere Zula'da tek şat %100 davet edilme hakkı kazanmak!
Eğer formlarınızı eksiksiz bir şekilde doldurursanız kazanma şansınız da %100 olacaktır.
Eğer ben de katılmak istiyorum ama ne yapmalıyım bilmiyorum diyorsanız hemen KBT formunu doldurmak ve 8 Kasım tarihinde yapılacak teste katılmak için
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.