mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Yazıklar olsun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aykut852
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 213
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bir haftadır bir cevap arıyorum bir tane ilgilenen yok.Oyuna girip geyik yapar shorty bize cevap vermez yine.Buradan PM atarız yine cevap vermez.Konu açarız yine cevap vermez.Gecemizi gündüzümüze katarak kasıyoruz paramızı ama beyefendi 2 saniye ayırıp "evet" veya "hayır" yazmıyor.

Kaç senedir oynuyorum bir gram hakkım varsa haram zıkkım olsun,hadi Allah'a emanet.

Kesinlikle katılıyorum. Ben bu oyuna okadar para yatırdım KANITSIZ hesap siliniyor. Sonra Kural ihlali diyor oh kebap
Siz nasıl görevlisiniz ya ? Oyuncu kalmadı oyuncu . Okadar yatırdığım paralar Haram olsun son sözüm bu. Yazıklar Olsun

Açtığınız konulara cevap verilmemesi dikkate alınmadığı anlamına gelmiyor, fakat her öneriyi her talebide gerçekleştireceğiz diye bir durum yo maalesef. Kaldı ki gm onu yaptı bunu yaptı ama şunu yapmadı gibi bir cümle kurma lüksünüz yok. ELimizde geldiğince yetişmeye çalışıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri