kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin2 Yönetim Panel Programı & Bot Userde Gelişme [MertAlasun-TurkMMo]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mertalasun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,

Daha önce yapmış oldugum ufak çaplı amatör bir metin2 bot user sistemi mevcut forumda. Bu konuyu hala geliştirmekteyim. Daha önce yaptıgımda tıpkı slot gibi köyde gezmektelerdi lakin şu an yaptıgım sistemde tamamı ile isimleri farklı olmakla birlikte, her biri belirlenen oranlara göre zırh, silah giyip rasgele sayılar ile seviyeli olup(1-105lv ve ya sınır kaç ise) Sürekli meydanda takılacaklardır. Hatta uygun oldugu zaman serbest sistemi ile size bile saldırabilen bir bot sistemidir. Bu botlar, slot kesip kasılmazlar. Eğer bu sistemi aktif etseydim, suncuu sahibinin fazla bot atması sonucu köyde normal organik userlerin kasılması tamamen sorun olacaktı.

Hafta sonuna kadar bitirmekte olup 4 kişilik sunucu sahiblerine vereceğim ve denetim yaptıracagım. Deneyip sorun ve ya " şu da olsa iyiydi" gibi soruları forumda almamak için bu seçim yapacagım 4 sunucu sahibine denetim yaptıracagım..

Gelelim yönetim paneli programına.

Bildigimiz üzere metin2 sunucusu aldıgınızda çogu firma sizlere kontrol paneli veriyor. Bu panele web tarayıcısı üzerinden erişiyorsunuz.

Peki bi de böyle bakın ;
Bu paneli tamamı ile programlamaya döküp mükemmel bir teması ile sizlere sunacagım. Full fonksiyon olan bu programda görsel ve yazısal olarak tamamen türkçe yazısalları ile birlikte sizlere sunmakla kalmayıp, program üzerinde yapılan her özelliği anlatan bir blog ekleyeceğim (program içine ve yapamayanlar için web sitesine)
Bu program tamamı ile üyelik ile giriş yapılacaktır. 1 Üyelikde istediginiz kadar İP ekleyebilir ve server yönetimi yapabileceksiniz. İlk çıkışındaki kampanyalar harici aylık belirli bir üyelik ücreti olmak ile birlikte, bayi üyeliğide olarak bilişim firmalarınada kiralanabilecektir.

Eğer sizlerinde önerebileceği başka metin2 ile ilgili kolaylaştırıcı programlar mevcut ise " şöyle bir program çıkarsalar iyi olur" gibisinden. Mesaj olarak bildiriniz.

Yukarıda belirttiğim 2 sistemde yıl başı günü Turkmmo üzerinde bu hesabımdan yayınlanacaktır.

1 gün geç/erken olmaksızın tam yılbaşı gününe özel paylaşım yapılacaktır !

Hayırlı forumlar, önerilerinizi yorum olarakda belirte bilirsiniz.

Kısaca size turkmmoda paylaşmayı dusundugum konuyu acıklayım efendim,

1; Turkmmo üzerinde paylaştıgım linke giriş yapacaksınız.
2; Bu linkten üye girişi yapıp sistemin kurulumunu ve indirme dosyalarının oldugu bir sayfaya bağlanacaksınız.

Hem bot user, hemde yönetim panel programındada aynı sistemi kullanacaksınız.

Bu üyeliği sadece yüksek metin2 server sahipleri ve işini sağlam yapan bilişimlere vereceğim. Lakin direk anlatım ve linkleri turkmmoda paylaşırsam başka forum üyeleride benden çalacaktır. Hem bu yüzden hemde amatör sunucu açan şahıslara ulaşmasını istemediğim için gizli tutacagım. Lakin herkes bu sistemi duyar/öğrenir/yayılır ise bu sistemin kullanım sayısı ortalama %90 kadar azalır.

Bildiğiniz üzere çogu bilişimde paket içerisindeki bir çok şey eksik/sorunlu çıkmakta. Ve bununlada kalmayıp belirtilen saatte teslim etmemekte. Ben bu sorunu ortadan kaldırmak içinde bir program yazmakta olup %100 Sorunsuz files kodlamaları yapıp denetlemeler sonucu hiç bir sorun olmadıgını görünce en çok tutulan files tiplerini programa aktaracagım ve filesinizi oradan yükleyebileceksiniz.
Ayrı zamanda geç teslim alma sorununuda, bilişim sunucuları için olan yönetim bayiliğinde mevcut bulunan eklentiden giriş yapıp, gerekli ayarlamaları yaptıkdan sonra. Mevcut menü eklentisinden gerekli bilgileri yazıp (ad soyad, sipariş no, site adı, site pw, site ıd, mail, server adı, root, nav şifre vs) 10-15dk içerisinde sunucu kurulumunu otomatikmen yapan bir yazılım çıkaracagım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri