Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

[DIFF] 34K Lonca Skoru Düşürme Difi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alibrha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Değiştirmesine gerek yok skypeden game dosyasını atsın bana difi alsın :) ve 40k da lonca diffi varmı yoksa 40k ya yazıcamda. Bilgilendirirsen sevinirim.

40 k hakkında bilğim yok 34 k iyidir zaten :) editlemeye calıstıgı files eski metintwo filesi ise diff lonca skor diffleri işlemez yine 300 de biter temiz bi 34083 game kullanması daha mantıklı :)

Teşekkürler..

Hocam 34083 için üst üste 200'lü tek tek bk okumak için diff yazabilir misin, egenin paylaştığı kodu kullandım ( Türkmmo LINK ) oyun açıldı fakat bk okumaya kalktığın zaman oyun kapanıyor, 34k için diff patcher mi lazım yoksa piyasadaki tüm diff patcher ler uyuyor mu ?

Teşekkürler..

Hocam 34083 için üst üste 200'lü tek tek bk okumak için diff yazabilir misin, egenin paylaştığı kodu kullandım ( Türkmmo LINK ) oyun açıldı fakat bk okumaya kalktığın zaman oyun kapanıyor, 34k için diff patcher mi lazım yoksa piyasadaki tüm diff patcher ler uyuyor mu ?

Piyasadaki bütün diff patcherler uyar diye biliyorum. Game dosyana göz atmam gerekiyor sorunu anlamak için skypeden ekle yardım ediyim ibrahim_ercan35@hotmail.com

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri