HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Değiştirmesine gerek yok skypeden game dosyasını atsın bana difi alsınve 40k da lonca diffi varmı yoksa 40k ya yazıcamda. Bilgilendirirsen sevinirim.
40 k hakkında bilğim yok 34 k iyidir zaten
editlemeye calıstıgı files eski metintwo filesi ise diff lonca skor diffleri işlemez yine 300 de biter temiz bi 34083 game kullanması daha mantıklı 
40 k hakkında bilğim yok 34 k iyidir zateneditlemeye calıstıgı files eski metintwo filesi ise diff lonca skor diffleri işlemez yine 300 de biter temiz bi 34083 game kullanması daha mantıklı
![]()
Fark Etmez Attığı gameye göre yazarım difi

Teşekkürler..
Hocam 34083 için üst üste 200'lü tek tek bk okumak için diff yazabilir misin, egenin paylaştığı kodu kullandım ( Türkmmo LINK ) oyun açıldı fakat bk okumaya kalktığın zaman oyun kapanıyor, 34k için diff patcher mi lazım yoksa piyasadaki tüm diff patcher ler uyuyor mu ?
Hocam 34083 için üst üste 200'lü tek tek bk okumak için diff yazabilir misin, egenin paylaştığı kodu kullandım ( Türkmmo LINK ) oyun açıldı fakat bk okumaya kalktığın zaman oyun kapanıyor, 34k için diff patcher mi lazım yoksa piyasadaki tüm diff patcher ler uyuyor mu ?
Teşekkürler..
Piyasadaki bütün diff patcherler uyar diye biliyorum. Game dosyana göz atmam gerekiyor sorunu anlamak için skypeden ekle yardım ediyim ibrahim_ercan35@hotmail.com
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)