farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

metin2sunucubilisim hakkinda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akifserin0707
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 568

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaslar
Benim niyetim birilerini karalamak veya ifsa etmek degildir benim niyeti sunucu kiralayacak arkadaslari bilgilendirmektir. Adamlardan 1 aylik deneme acisindan server kiraladim. Ne pack i calisiyor ne navicat a giris yapiliyor duzeltiyolar gene sorun olusuyor. Oyuna girmiyor
2 3 gundur ulasamiyordum bugun serverimin wep sitesine bakayim dedim baska birinin serverinin wep sayfasi cikiyor. Yani uzun lafin kisasi onemle duyrulur ve itina ile tavsiye EDILMEZ.

Not:konuyu nereye acacagimi bilemedigimden buraya actim eger yasak degilse konu gerekli yere tasinirsa sevinirim.
Saygi ve sevgiyle kalin.

Merhaba arkadaslar
Benim niyetim birilerini karalamak veya ifsa etmek degildir benim niyeti sunucu kiralayacak arkadaslari bilgilendirmektir. Adamlardan 1 aylik deneme acisindan server kiraladim. Ne pack i calisiyor ne navicat a giris yapiliyor duzeltiyolar gene sorun olusuyor. Oyuna girmiyor
2 3 gundur ulasamiyordum bugun serverimin wep sitesine bakayim dedim baska birinin serverinin wep sayfasi cikiyor. Yani uzun lafin kisasi onemle duyrulur ve itina ile tavsiye EDILMEZ.

Not:konuyu nereye acacagimi bilemedigimden buraya actim eger yasak degilse konu gerekli yere tasinirsa sevinirim.
Saygi ve sevgiyle kalin.
Metin2bilişim den bahsediyorsanız onlar bni dolandırmışlardı (35TL fiyat düşük ama insan deiller.) güvenilir deil anksoft veya kablo öneririm.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri