HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sağa sola eu yapmaklada adam olunmuyor. Gerçi yenisin prim point kasmalısın anlıyorum![]()
Sende Yenisin Azcık Adam Point Kasmalısın Diyorum

Ben icraatım var ya da çok iyi biliyorum diye övünmedim zaten. Sen kendin çok bilmiş havasına girip aslında hiçbir şey bilmeyip milletin yaptıklarınıda küçümseyerek kıskançlığından sırf çekemediğin için baltalıyorsun konularınıSenin Şu Forumda Yaptıgın İcraat Varmıki .s ?

Sende Yenisin Azcık Adam Point Kasmalısın Diyorum![]()
Aslan adamı naparlar biliyor musun

Ben icraatım var ya da çok iyi biliyorum diye övünmedim zaten. Sen kendin çok bilmiş havasına girip aslında hiçbir şey bilmeyip milletin yaptıklarınıda küçümseyerek kıskançlığından sırf çekemediğin için baltalıyorsun konularını![]()
Yoo Konuyu Baltalamadım Aksine Bakarsan Files Güzel Dedim Game Dosyası Hakkında Yorum Yapmıştım . 2. Si Çok Bilmiş Havalarına Girsem Milletin Konusuna Teşekkürler Bile Yazmam . İcraatın Yoksa Başkasının İcraatına Karışmayacaksın . Serverini Oynuyorum Cidden Oynuyorum Serverini . Sorunlar Çöz Sonra Forumda Takıl .
Aslan adamı naparlar biliyor musun![]()
Çok Yürekliysen Klavye Delikanlılığı Yapacağına Skype Gel Bakayım .
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)