- Konular
- 132
- Reaksiyon Skoru
- 65
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 110
- MmoLira
- -41
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herkese iyi günler arkadaşlar oyunu tamamen bırakma kararı aldım , oyunda çok inişli çıkışlı zamanlar yaşadım soyuldum editlerim çalındı fln son kez girip editlerim değerini arttırıp satma kararı aldım ve oyunu bu sefer tamamen bırakacağım.
ESKİ NİCKİM : 46xPoweRx46 dır eski Kaira ve Arkadia serverinden az çok tanıyanlar satışta problem olmayacağını anlarlar
EDİTLER :
Arkadaşlar editlerin fiyatını pahalı bulanlar çok yanılırlar gerçekten ucuza bırakıyorum , fiyatta indirim olmayacaktır.
NOT : Ely1 ve Ely2 BİRLEŞECEĞİNDEN KONUYU BURAYADA AÇMAK İSTEDİM
NOT1 : BİR ATAK SET BİLE 150TL SATIYORLAR BEN İSE ÇOĞUNLUGUN SAV OLDUGU EDİTLERİ DAHA UCUZA BIRAKIYORUM.
NOT2 : ARKADAŞLAR EDİTLER OYUN İÇİNDE KOSTÜMLERLE BERABER YAKLAŞIK Bİ 2500T KADAR EDİYOR
NOT3 : ARKADAŞLAR EN KÖTÜ İHTİMAL 5T yi 1TL ' ye SATSANIZ BİLE 450TL YAKIN BİR PARA EDİYOR Kİ 5T DEN KAPIŞ KAPIŞ GİDER HERKES 2T 'yi 1TL SATARKEN 5T yi 1TL DEN SATSANIZ HAVADA GİDER.
NOT4:EDİTLER KESİNLİKLE HERHANGİ BİR SERVERDE TAKAS OLMAYACAKTIR SADECE TL İLE
NOT5: EDİTLER KESİNLİKLE TEK TEK SATILIK DEĞİLDİR BİR KİŞİYE HEPSİ SATILACAKTIR. ( ZATEN O YÜZDEN FİYAT UCUZ )
NOT6 : ARKADAŞLAR KESİNLİK SATIŞTA SORUN OLMAZ GERÇEKTEN OYUNU BIRAKMAK İÇİN UCUZDAN SATIYORUM .
BÜTÜN EDİTLER + KOSTÜMLER : 300 TL
İLETİŞİM ADRESLERİ:
1- Skype : emredrnk46
2- Turkmmodan özel mesaj yoluyla ulaşınız.
3- Oyuna pek girmiyorum ama oyun içi " UsLanmam " nickiyle görürseniz konuşuruz.
ÖDEME ŞEKİLLERİ :
1- PTT ile ödeme alınabilir.
2- Nesine.com ÜZERİNDEN ALINIR .
ESKİ NİCKİM : 46xPoweRx46 dır eski Kaira ve Arkadia serverinden az çok tanıyanlar satışta problem olmayacağını anlarlar
EDİTLER :
Arkadaşlar editlerin fiyatını pahalı bulanlar çok yanılırlar gerçekten ucuza bırakıyorum , fiyatta indirim olmayacaktır.
NOT : Ely1 ve Ely2 BİRLEŞECEĞİNDEN KONUYU BURAYADA AÇMAK İSTEDİM
NOT1 : BİR ATAK SET BİLE 150TL SATIYORLAR BEN İSE ÇOĞUNLUGUN SAV OLDUGU EDİTLERİ DAHA UCUZA BIRAKIYORUM.
NOT2 : ARKADAŞLAR EDİTLER OYUN İÇİNDE KOSTÜMLERLE BERABER YAKLAŞIK Bİ 2500T KADAR EDİYOR
NOT3 : ARKADAŞLAR EN KÖTÜ İHTİMAL 5T yi 1TL ' ye SATSANIZ BİLE 450TL YAKIN BİR PARA EDİYOR Kİ 5T DEN KAPIŞ KAPIŞ GİDER HERKES 2T 'yi 1TL SATARKEN 5T yi 1TL DEN SATSANIZ HAVADA GİDER.
NOT4:EDİTLER KESİNLİKLE HERHANGİ BİR SERVERDE TAKAS OLMAYACAKTIR SADECE TL İLE
NOT5: EDİTLER KESİNLİKLE TEK TEK SATILIK DEĞİLDİR BİR KİŞİYE HEPSİ SATILACAKTIR. ( ZATEN O YÜZDEN FİYAT UCUZ )
NOT6 : ARKADAŞLAR KESİNLİK SATIŞTA SORUN OLMAZ GERÇEKTEN OYUNU BIRAKMAK İÇİN UCUZDAN SATIYORUM .
BÜTÜN EDİTLER + KOSTÜMLER : 300 TL
İLETİŞİM ADRESLERİ:
1- Skype : emredrnk46
2- Turkmmodan özel mesaj yoluyla ulaşınız.
3- Oyuna pek girmiyorum ama oyun içi " UsLanmam " nickiyle görürseniz konuşuruz.
ÖDEME ŞEKİLLERİ :
1- PTT ile ödeme alınabilir.
2- Nesine.com ÜZERİNDEN ALINIR .
Son düzenleme:
- Konular
- 132
- Reaksiyon Skoru
- 65
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 110
- MmoLira
- -41
- DevLira
- 0
Günceldir
- Konular
- 97
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 20 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
hayırlı satıslar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)