Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

BİrleŞme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Furkancol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 606

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkdaslar kazanan gm ler oldu sıcak para kazandılar 1 senende o biçim canlı para. fazla rahatlık insanı rahatsız eder herkes bılır bunu. :) :) :) oranlar ely1 e gore olur ve ely2 dekı edıtler cop olur. ely1 dekılerde oyunu bırakır. :)

Ely2 serveri Ely1 e göre olucak oranlar 15 olucak isteyenler geçiyor zaten istemeyenler 1 ocağa kadar durabilir İsteyenler geçtikten sonra zaten ely2de oyuncu sayısı yok hiç olmuyacak yönetim mahçup kalmamanız için birleşimi uygun görüyor hala kabullenemiyosunuz çöp olcak diyen arkadaşım oyuncu olmayan yerde çöp olmayan editinle ne yapıcaksın bunu bana cevaplarmısın?

Son düzenleme:
Ely2 serveri Ely1 e göre olucak oranlar 15 olucak isteyenler geçiyor zaten istemeyenler 1 ocağa kadar durabilir İsteyenler geçtikten sonra zaten ely2de oyuncu sayısı yok hiç olmuyacak yönetim mahçup kalmamanız için birleşimi uygun görüyor hala kabullenemiyosunuz çöp olcak diyen arkadaşım oyuncu olmayın çöp olmayan editinle ne yapıcaksın bunu bana cevaplarmısın?

Arkadaşa sonuna kadar katılıyorum.

Ely2 serveri Ely1 e göre olucak oranlar 15 olucak isteyenler geçiyor zaten istemeyenler 1 ocağa kadar durabilir İsteyenler geçtikten sonra zaten ely2de oyuncu sayısı yok hiç olmuyacak yönetim mahçup kalmamanız için birleşimi uygun görüyor hala kabullenemiyosunuz çöp olcak diyen arkadaşım oyuncu olmayın çöp olmayan editinle ne yapıcaksın bunu bana cevaplarmısın?
Katılıyorum şu saate bile ely2 nin mavi 1 ely1 in kırmızı 1 i kdr

Ely2 serveri Ely1 e göre olucak oranlar 15 olucak isteyenler geçiyor zaten istemeyenler 1 ocağa kadar durabilir İsteyenler geçtikten sonra zaten ely2de oyuncu sayısı yok hiç olmuyacak yönetim mahçup kalmamanız için birleşimi uygun görüyor hala kabullenemiyosunuz çöp olcak diyen arkadaşım oyuncu olmayan yerde çöp olmayan editinle ne yapıcaksın bunu bana cevaplarmısın?

herkes geccekla.1 ocaga kadar ısteyen geccek ıstemeyende zorla geccek :) zaten bu saatten sonra bu ısın gerı donusu yok bakcaz artık bu bırlesme sonucu ne olcak. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri