HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Shorty :Son olarak 14-09-2014 20:32 de oyundan atmış olduğunuz özel mesaja yanıt olarak hesabınızın kural ihlali nedeniyle silindiğini size bildirmişim. Kısaca size 1 ay önce zaten cevap verilmiş konu açıp desteği meşgul ederek hesabınızın geri getirilmesini beklemek zaten aptallık kural ihlali nedeniyle oyuncuyu rahatsız eden şahısların bu şekilde çırpınışları bizi mutlu ediyor.
Destek sistemine baktığımda bana aktarılan 4 tane ticketınız gorunuyor bunlara cevap verme gereği bile duymadım sen düşün ne kadar değerinin olduğunu.
Ben senin oyuncunsam sana herhangi bir kötü davranış yapmadıysam bana böyle söz kullanamazsın.
Kural ihlali yapmadığım halde yaptı diyemezsin.
Ve hiçbir şekilde herhangi bir suçum olmadan karakterimi silemezsin. Okadar param gitti benim bu oyuna ?????
Oyuncuyla ilgilenmezsin o ayrı konu sonuçta sunucu sizin bırakmama sebep oldun .
Sizi bu konuda eleştiriyorum.
Destek sistemine baktığımda bana aktarılan 4 tane ticketınız gorunuyor bunlara cevap verme gereği bile duymadım sen düşün ne kadar değerinin olduğunu.
Ben senin oyuncunsam sana herhangi bir kötü davranış yapmadıysam bana böyle söz kullanamazsın.
Kural ihlali yapmadığım halde yaptı diyemezsin.
Ve hiçbir şekilde herhangi bir suçum olmadan karakterimi silemezsin. Okadar param gitti benim bu oyuna ?????
Oyuncuyla ilgilenmezsin o ayrı konu sonuçta sunucu sizin bırakmama sebep oldun .
Sizi bu konuda eleştiriyorum.
Son düzenleme:
1.5 aydır ticketteyim beyfendi. ve sonuç ne kural ihlali deniyor. ben bir kişiye '' ezik''bile demedim nedir bu kural ihlali olmaz bukadarda
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)