delimuratt 1
delimuratt
tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Yeni Map ''Kar Zindanı''

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan batu2037
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

DİKKAT!! MAPI EKLEMEDEN ÖNCE SERVERİNİZ GAME BÖLÜMÜNÜ YEDEK ALINIZ. YANLIŞ Bİ İŞLEMİNİZDE SERVERİNİZİN GİRİŞLERİ AÇILMAYABİLİR. ÇÜNKÜ YAPACAĞINIZ EN UFAK YANLIŞ İŞLEM GİRİŞLERİNİZİN AÇILMAMASINA SEBEP OLABİLİR.

Şimdi Anlatıma Geçelim.
Mapımızın İsmi Kar Zindanı. Şimdi kuruluma geçmeden önce mapın resimlerini paylaşmak istiyorum:)

Krl1Qm.jpg

KPLDB5.jpg

KqovRd.jpg

epZn9r.jpg

Kuruluma Geçelim;

İndirmiş olduğunuz Rarda server kısmındaki metin2_map_n_snow_dungeon_01 adlı klasöri /usr/game/share/locale/turkey/map dizinine atıyoruz içindekiler dahil metin2_map_n_snow_dungeon_01 adlı klasörü sağ tık izinlere 777 yapıyoruz kaydediyoruz.

Sonrasında ;

/usr/game/share/locale/turkey/map dizinindeki İndexi açıyoruz ve en alta şu kodu ekliyoruz

260 metin2_map_n_snow_dungeon_01

ve kaydediyoruz.

Diğer işlem /usr/game dizinindeki channel1, channel2, channel3, channel4 ve game99' dosyalarındaki CONFİG'leri açıyoruz ve MAP ALLOW'a 260 ekliyoruz kaydediyoruz.
Bu Configler ve /usr/game/share/locale/turkey/map kısmındaki index bölümü hassastır bu yüzden buraları dikkatli yapmanızı istiyorum. Girişlerin açılmaz ise yedekleri tekrar kurup yeniden yeniden deneyerek mapı eklersiniz bunu map eklemeyi bilmeyenler için söylüyorum bilenler zaten rahatlıkla ekleyecektir

Daha sonrasında root.epk açıp içinde atlasinfo.txt'e şu kodu ekliyoruz ;

metin2_map_n_snow_dungeon_01 512000 153600 4 3

'u kapatıp packımıza atıyoruz.

Ardından client kısmındaki Snow_Dungeon.eix ve Snow_Dungeon.epk dosyalarını packımıza atıp, Pack klasöründeki İndexe şu kodu ekliyoruz ;

*
Snow_Dungeon
*

Servere reboot atıyoruz ve yeni mapımızı yüklemiş oluyoruz.

Mapa Işınlanma kodu ;

/warp 5120 1536

İndir:

Virüstotal:

adam bi der bu alıntıdır,
yahut, resimleri kendisi çeker
yahut dosyayı bari kendisi upload eder...

çok bariz emek hırsızlığı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri