Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

EasturnLeaR Veda.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MarkabLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 888

MarkabLe

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
25
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 4 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
57
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ben Ahmet;(LangWeiling-EasturnLeaR)Öncelikle ; Bu oyunda(sanal ortamda) 6.senem şimdi keşke oynamasaydım diyorum elym2 yi neyse ;
Arkadaşlar şuana kadar okadar dost edindim. Hepsini seviyorum hiçbir zaman unutmıcam.

HainDommDomm-JannReis = Memo akrabam,hemşerim dostum seviliyorsun herzaman yüzyüze görüşürüz.
ZiZeL : Linda Phantoms loncasında tanıdığım iyi dostlardan birisin seviliyorsun.
EndLesLove: Hüseyin seviliyorsun kardeşim. Yerin ayrıdır herzaman
Ve Phantomsdaki dostlarım ( Furkan,berkay,Baran vb.) hepiniz değerlisiniz seviliyorsunuz skypeden konuşuruz gene.
protectSURA: Ramazan gardaşım sende seviliyorsun.
Oyunu sonlandırmamda büyük etken oyun görevlileridir. Bu sadece şahsi görüşümdür. Hakkımı helal etmiyorum var ise, tabikide var.
Oyundaki tanıdıklarım ve beni tanıyan herkes Hakkım helal olsun.
Hakkı olan varsa helal etsin. Ben ediyorum . Eski M2-TR (Gracia) Beni tanıyanlar hakkınızı helal edin.

Birdaha bu oyuna dönmeyeceğim. Nedenini belli ettim. Allah'a emanet olun.

Hiçbirşekilde kural ihlali yapmadığım halde yapıldı dendi ama hiçbirzaman hakkımı helal etmiyorum.

Shorty :
Son olarak 14-09-2014 20:32 de oyundan atmış olduğunuz özel mesaja yanıt olarak hesabınızın kural ihlali nedeniyle silindiğini size bildirmişim. Kısaca size 1 ay önce zaten cevap verilmiş konu açıp desteği meşgul ederek hesabınızın geri getirilmesini beklemek zaten aptallık kural ihlali nedeniyle oyuncuyu rahatsız eden şahısların bu şekilde çırpınışları bizi mutlu ediyor.

Destek sistemine baktığımda bana aktarılan 4 tane ticketınız gorunuyor bunlara cevap verme gereği bile duymadım sen düşün ne kadar değerinin olduğunu.
Öncelikle kutluyorum oyuncularınızla nekadar iyi ilgilendiğinizi yapmadığı birşeyi yaptırdığınızı ve göstermiş oldugunuz saygı ve sevginizi.
Hakkımı helal etmiyorum.

Hadi ALLAHA EMANET OLUN.

Son düzenleme:
Başarılar ~~

Allaha emanetsin kardeşim hakkını helal et.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri