mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Sicil temizleme kağıdı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Adilene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sicil temizleme kağıt değilde uygulama şeklinde var 1 yıl boyunca hiçbir suç işlemezseniz siciliniz temizlenir.

Bu sistem katlamalı ceza uygulaması için, ticaretlerde daha dikkatli olunması gerektiği ve artan kural ihlallerinin fazla olması nedeniyle geliştirildi ;

Örnek vermek gerekirse hakaretten 7 gün ceza alan bir oyuncumuz, cezası sona erdikten sonra 1 yıl içinde herhangi bir ceza daha aldığında daha önce almış olduğu ceza ile yeni cezasının toplamı kadar banlı kalacaktır.1 Yıl İçinde Herhangi bir ceza almazsanız siciliniz temizlenir.

Son düzenleme:
Sicil temizleme kağıt değilde uygulama şeklinde var 1 yıl boyunca hiçbir suç işlemezseniz siciliniz temizlenir.

Bu sistem katlamalı ceza uygulaması için, ticaretlerde daha dikkatli olunması gerektiği ve artan kural ihlallerinin fazla olması nedeniyle geliştirildi ;

Örnek vermek gerekirse hakaretten 7 gün ceza alan bir oyuncumuz, cezası sona erdikten sonra 1 yıl içinde herhangi bir ceza daha aldığında daha önce almış olduğu ceza ile yeni cezasının toplamı kadar banlı kalacaktır.1 Yıl İçinde Herhangi bir ceza almazsanız siciliniz temizlenir.

Ben önerimi dile getirdim gerisi yetkililerde.

Merhaba arkadaşlar, Örneğin oyun süremiz 450 günü geçkin oldu ya istemeden birine hakaret ettik ve hesabımız kapatıldı ve tekrar açıldı Elym2 sicilimizde kontrol altında yazıyo ve hesabımızı satar iken buda baya bi değerini etkiliyor önerim şu Sicil temizleme kağıdı olsa sizce nasıl olur ? @Shorty;

istemeden birine hakaret ettik

Nedir abi insan istemeden hakaret eder mi?

Bence olmasın öyle bişey zaten yeterince müsamaha gösteriliyo ailevi küfüre bile en baba 30 gün atıyolar okadar atmıyolar bile.

Nedir abi insan istemeden hakaret eder mi?

Bence olmasın öyle bişey zaten yeterince müsamaha gösteriliyo ailevi küfüre bile en baba 30 gün atıyolar okadar atmıyolar bile.

Sen 1 hafta bilgisayarın açık kalması nedir bilirmisin oyun süresi için? Ben önerimi dile getirdim gerisi yetkililere kalmış.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri