Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhabalar daha önce kemgöz görevinin işlevsizliği ilgili bir konu açmıştım. Açtığım konuya herhangi bir yöneticiden cevap gelmemişti. Ticket'ıma gelen ilk cevapta sadece ilgileniliceğini söylendi ancak detayları merak etmem üzere bu sefer erdemaa durumun incelenmesi gerektiğini, bu sürecin uzun sürebiliceğini söyledi. Ely4 sunucusunda oynuyorum ve biolog bu sunucuda diğer sunucalardan daha önemli bir faktör karakterler arası fark yaratma konusunda. Yüksek oranlı itemlerimiz olmadığı için diğer sunuculara göre daha büyük eforlar sarfedip görev itemlerini düşürüyoruz ayrıca. Bildiğim kadarı ile şuan ely4 sunucusunda kemgöz görevini bitiren kimse ödülü alamadı. Çoğu kişi 65 silahlarının dönüşmemesinden şikayetci, siz buna böyle karar vermişsiniz bize saygı duymak düşer bu yüzden kayıtsız kalmanızı anlayabiliyorum tekrar tekrar açılan konulara. Ancak emek verip karşılığını alamamız bence birinci öncelikli çözülmesi gereken sorun olmalı, yenilikler yerine, el çıkarmanın geri gelmesi yerine bunu düzeltmek daha doğru olurdu diye düşünüyorum. Bu forumdaki her konuyu Shorty'nin gördüğünü düşünüyorum, kimisini cevap vermeye değer buluyor sanırım. Bu konunun amacı sadece Shorty'nin bu konuyu görmesi ve onun ağzından bu sorunun ne zaman düzeleceği nasıl bi yol izleneceği konusunda bilgi almak. Böyle büyük hataları düzelten asıl kişinin kendisinden duymak istiyorum detayları, lütfen kimse destek sistemini kullan gibi şeyler söylemesin, çünkü bunu zaten yaptım. Bana tek gereken Shorty'den bir cevap.
Not: Ayrıca şu anda bilgelik ve sadakat görevlerinin itemleri de düşmüyor diğer arkadaşın konusunda dropları açılmadı demişsiniz. Ne zaman açılacak, geri kalıyoruz. Önde olmamızın bir anlamı kalmayacak.
Not: Ayrıca şu anda bilgelik ve sadakat görevlerinin itemleri de düşmüyor diğer arkadaşın konusunda dropları açılmadı demişsiniz. Ne zaman açılacak, geri kalıyoruz. Önde olmamızın bir anlamı kalmayacak.
Full büyük harflerle öznesiz yüklemsiz ne dediği bile anlaşılmayan, yönetimi eleştiren konulara cevap gelirken buna gelmemesi çok sinir bozucu. Shorty lütfen gör artık bu konuyu.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)