mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

WWE 2K15 İncelemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tranquillo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

b237ef60ca29e88efe6f5b7f5a7f667c_crop_north.png

Olanlar için WWE gelecek nesil oyun konsolları için atlamayı, sen geldi süredir beklediği gün yapmamış ve video oyun hayranları.
WWE 2K15 için piyasaya Xbox Salı günü 360 ve PlayStation 3.Kadar üç gün yayımlanan oyunun bu sürümü önce, ufak bir akım-nesil oyuncular için mağaza ne olacağını orada yaklaşık biliniyordu.
Tüm oyun ekranları, video ve bilgi PlayStation 4 ve odaklanmış olmuştuXbox One sürümleri. Ben elleri üzerinde iki farklı vesilelerle PS4 sürümü ile tecrübe vardı, ama Pazartesi akşamı önce ben oynadığım ya da oyunun diğer sürümleri görmemişti.
Bu inceleme için hazırlık olarak, ben bütün bir akşam satıldı ve sanal uygulama ertesi sabah erken saatler suplexes ve uyuyan bu oyunu uygun bir değerlendirme vermek için düzenledi.
İşte ne var.

Bak
3d0466c61094657990f04c41756bb473_crop_exact.png

2K Sports tarafından sağlanan Xbox 360 WWE 2K15, görüntü

Görme, oyun vurmak ve özledim. Bu bir next-gen başlık değil dikkate alacak şekilde düzeltilmiş aklımda olan, bazı gerçekten etkileyici hale vardır. Batista gibi adamlar Sami Zayn ve birçok diğerleri ustalıkla oyunun bu sürümünde yeniden oluşturulur.
Ancak, kimin canlandırmaların sadece yanlış olan bazı vardır. Ne yazık ki, büyük isimlerden bazıları temiz olarak dışarı gelmedi adamlar.Roman Reigns, Dean Ambrose ve işin garibi, kapak atlet, John Cena , en az doğru render Superstars arasındadır.
Neyse ki, iyi modeller harap olmaktan görsel paketinin bu çok önemli bileşeni kazandırır, kötü ağır basar.
32cea5a9ffad46bb921fd281d9120c97_crop_exact.png

https://www.youtube.com/watch?v=309zaYyjPNA

Kalabalıklar herhangi bir göz şeker sunmuyoruz. Oyunun bu yönü geriye bir adım attı gibi görünüyor. Şekilde sanal Çünkü WWE evren oyunda görünüyor, üretici açıkça büyük görsel zaaflarından biri açığa belirli çekim orkestra neden merak yapar.

Hissedin

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Gerçek güreş iyi görünüyor ve kontroller duyarlı. En önemlisi, maçlar hala eğlenceli ve hala oldukça epik olabilir. Next-gen sürüm kullanılan güreş-simülasyon tarzı bu bir mevcut değildir.
Hemen hemen her şekilde oyun sadece biraz biraz temizleyici, geçen yıl olduğu gibi tam olarak oynar. Bazı çarpışma algılama sorunları görülebilir, ancak maçlarda iyi bir numara ile, ben saçma şey görmedim. Fiziksel saçmalık kötü örneği yok Superstar halka çan tutma aslında yeteneğine sahip olduğunu gerçektir.

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Bunun yerine, o güreşçinin bileğe bağlı. Bu etkilemez oyun , ama çirkin bir gözetim var.

Ses ve Parlak
Commentating özellikle 2K Showcase, nihayet iyi ve var kim NXT .Modları tüm hikayeler anlatmak, böylece şerh esastır vardır. 2K Showcase, belirli davaları odaklanan bir mod. John: Perakende sürümü iki rekabetler vardır Cena VS. CM Punk ve Shawn vs Triple H Michaels .
Daha oyunun aracılığıyla sonrası serbest indirebilirsiniz DLC programı.
Jerry Lawler ve Michael Cole düzgün 2K Vitrin maçları ve Who Got için sesi ve atmosfer ayarlamak hikaye anlatımı ve anlatım dahil NXT .Atmosferin konuşan, gelişmiş ses efektleri ve kalabalık gürültü oyunun güçlü noktaları bir çift vardır.
Büyük hamle ses pat pat ve kalabalık reaksiyon etkileri deneyim.

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

2K Showcase sırasında sunumu mükemmel. Rekabet içine oyun batırmayın yardımcı olmak için, gerçek sesler ile gerçek hayat görüntüleri ve animasyon karışımı harika. Ben bunun olacağını umuyordu neredeyse buydu.
Ben o sunumu açısından gerçek gelmiş görünmüyor zorunda tek bir dileğim var. Gerçek sesleri ile video oyun modelleri tarafından canlandırılan mikrofon çalışmalarını görmek harika olurdu. Bu ancak çok olması gereken gibi, bir tad yapılır.
Bu hikayelerin uyarlıyordu daha taze ve çekici yapılmış olabilir.

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Hatta ses için bu iyileştirmeler ile, eylemin genel arama hala ultra tekrarlayan. Aynı doğrultuda bazıları hala beş ya da altı sürümleri önce dan kullanılmaktadır.
Biliyor musun: "çok daha başka bir adamla yapmak istiyorum nasıl olurdu?" hala.

Derinlik
Evren modu verir, ama bu kötü bir taze bir fikir ihtiyacı olan bir özelliktir. Bu değirmen çalışma olmuştur, ve gerçek, önemli bir değişiklik bir süre kendisine yapılmıştır. Orada yapılabilir özelleştirme iyi bir miktar hala, ama modunun yaşam rekabetlerini ve kan davalarıyla kurulması olmalıdır.
Orada bunu yapmak için bir sistem, ama sınırlı değil.
Oyuncular bir çekişmeye uzunluğunu seçin ve katılımcıları değiştirmek, ancak kavga olaylar öncesi ve maçtan sonra birkaç run-ins ve kirli taktiklerle sınırlıdır edebilirsiniz. Bu geliştiriciler bir sonraki-gen sürüm bu yıl veya gelecek bu modu bazı gerçek önem vermek görmek harika olurdu.
Fanlar artık kendi hikayelerini yaratamazsınız dışında sağlam oluşturma paketidir, çoğunlukla sağlam döndürür. Yani kendi ile oyuna uzun ömürlü sayısız saat enjekte olur oyuncular için bir hergele hikaye .Dedi bile, WWE 2K15 hala neredeyse başka bir oyun daha ayrıntılı oluşturma paketi sunuyor.
Bu sürümünde iyi özelliği WWE 2K15 açıkça 2K Vitrin olduğunu.Mükemmel sunum, sadece iyi hazırlanmış bir tek oyuncu deneyimi zemin olduğunu. O eski görev tabanlı kullanan oyun yaklaşımı, ancak yeni davaları bazı tazelik ekleyin.
e7e815667a6929cba902157097f86f54_original.jpg

2K Sports tarafından sağlanan Xbox 360 WWE 2K15, görüntü

Kim Got NXT verilmemiştir başına klasik bir kibrit rekreasyon olmak üzere . Modu mevcut ve / veya eski özelliği gerekiyordu NXT düşmanlar çeşitli karşı serin bir maçta Superstars.
O iyi oynar ve NXT sunum ve arena yer-üstünde.
Eğer WWE 2K15 mevcut-gen sistemleri üzerinde büyük bir kusur vardır, burada görmek gerçekten yeni bir şey var ki aslında bu. Bu imtiyaz uzakta eski konsolları geçiş olduğunu söyledi.
Akım-ve next-gen sistemlerine sahip oyuncular 18 Kasım kadar beklemeye karar eğer tamamen anlaşılabilir, ama bu bir ıskarta çaba değildir.

Grafik ve Animasyon: 7.5
Oynanış ve Eğlence Faktörü: 8.5
Ses ve Sunum: 7.5
Modları ve Seçenekleri: 7
Genel: 7.6

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri