Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Bu Filesini Tüm Şuanki Eklentileriyle Bana Gönder Bende Bedava Paylaşcam Fakat Gönderemezsen Boşa Konuşuyor Demeksin
ahaha olm filese ne eklediğini sölermsn bana ? gm servis guesti ekliyip hazır npc paketlerinden 1 ini ekliyip files satmak olyomu veletBu files deki emeğin ne eklenti ne var ücretsiz paylaşılan dan ne Farkı var ? NPC yerleri değişik piyasada olan quest bir kaç şey değiştirerek satmaya kalıyorsun yazık bari boş yapma
1. Olarak Filesin Açıkları Çoktu Kapattım
2. Piyasada Olan İtemleri Ekledim Fakat Ekleyemeyenlerde Vardı
3. Questte Ekledim
4. Root.Epk Vb. Yerlerde Benzeri Sorunlar Vardı Para Karşılığı Kapattırdım
5. Full Pack 800 MB'a Yaklaşıktı 300 Mb'ta Düşürdüm
6. Kostümler Vb. Uçuk Serverler İçin Bug Yaratıyordu Zırh'a Dönüştürdüm
7. Pack'te Olan Fakat Sql'da Olmayan İtemlerin Sqllarını Araştırıp Buldum
Ve Hala Emek Yok Diyorsan Bence Ayıp Ediyorsun Bazı Files Yazılımcıları Bu Kadarını Bile Yapmadan Paylaştıkları Zaman Sorun Olmuyorda Ben Böyle Yapıp Paylaşıncamı Sorun Oluyor ?
1. Olarak Filesin Açıkları Çoktu Kapattım
2. Piyasada Olan İtemleri Ekledim Fakat Ekleyemeyenlerde Vardı
3. Questte Ekledim
4. Root.Epk Vb. Yerlerde Benzeri Sorunlar Vardı Para Karşılığı Kapattırdım
5. Full Pack 800 MB'a Yaklaşıktı 300 Mb'ta Düşürdüm
6. Kostümler Vb. Uçuk Serverler İçin Bug Yaratıyordu Zırh'a Dönüştürdüm
7. Pack'te Olan Fakat Sql'da Olmayan İtemlerin Sqllarını Araştırıp Buldum
Ve Hala Emek Yok Diyorsan Bence Ayıp Ediyorsun Bazı Files Yazılımcıları Bu Kadarını Bile Yapmadan Paylaştıkları Zaman Sorun Olmuyorda Ben Böyle Yapıp Paylaşıncamı Sorun Oluyor ?
Turkmmo'da zaten alışkanlık halini almış birşey ücretsiz olan 1 sistem files quest vb şeyleri ücretli satmak senin bana söylediklerin 1 gün de yapılacak şeyler
Turkmmo'da zaten alışkanlık halini almış birşey ücretsiz olan 1 sistem files quest vb şeyleri ücretli satmak senin bana söylediklerin 1 gün de yapılacak şeyler
Fakat Yapamayan Yapamıyor Sende Yap Sende Paylaş Görelim Ben Bunu Yaptım Paylaşıyorum Almak İsteyen Alır İllaki Kötülemene Gerek Yok Bu Filesleri 0'dan Kuran Varmı Bu Güne Kadar GameForge Hariç Yoksa Ben Bunu Eklenti Yapıp Satışa Sunabilirim Demektir Turkmmo'da Buna Engelli Bir Kural Varmı ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)