Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
beyler bır turlu atımı zrıhlıyamadım sonunda bırı at zırh kıtabı satıyodu aldım ama onu nasıl kullanıcam at resmım 10 sevıyede
Öncelikle zırhlı at +11 -20 lvl arası at türüdür atını zırhlamak istiyosan öncelikle bir ekip kurman lazım ekip kurmak derken zırhlama işlemi 30dkkada 50 tane çöldeki okcuları(akrep okcu,yılan okcu) kesme işlemidir bunu tek basına yapamazsın süren yetmez bir kac arkadasını cagır grup kurun ama mutlaka grup(parti)baskanı sen olmalısın envanterinde at madalyonun varsa seyise gidip atımı gelistirmek istiyorum diyip süreyi baslata bilirsin haydi hiç durma zırhla ozaman
ve söylemeyi unuttuyodum atını zırhlarsan at kitabı ile cagırıcaksın ve bu at kitabının orjinalini zırhladıktan 24 saat sonra seyisten alabilirsin
Yardımcı olabildiysem bi teşekkür yeter..
ve söylemeyi unuttuyodum atını zırhlarsan at kitabı ile cagırıcaksın ve bu at kitabının orjinalini zırhladıktan 24 saat sonra seyisten alabilirsinYardımcı olabildiysem bi teşekkür yeter..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)