mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Veda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lKnockOutl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
sonuçta sizin gibi mllete yakalık yapmıyorum sizlr adamları soyup bşka krtere geçen ergenlersizin 5 yıl oncesine kadar sizin gibi veledler oyun oynamıyordu oyun oyundu bi girdiniz oyuna oyunda adam kalmadı benim ismmle dalga geçen kendi ismine baksın ilk once ben kapatıldım sınırsız ama hırsızlıktan deıl bşka bi nedenden burda sizin gibi ergenlere açıklayacak deılım ama sızlr oyuna nam salmış 1 numaralı hırsızlar nesgafe ulkucugenc haindomdomm zizel blacksoul gehanna vb. gibi kişiler
Hirsizliktan yememissen o yalvarmalar ne içindi :( Burda gelip bu bu hırsız diyip kimsenin ismini kirletemezsin , zaten takanda yok :) kimin ne olduguda ortada :)

sonuçta sizin gibi mllete yakalık yapmıyorum sizlr adamları soyup bşka krtere geçen ergenlersizin 5 yıl oncesine kadar sizin gibi veledler oyun oynamıyordu oyun oyundu bi girdiniz oyuna oyunda adam kalmadı benim ismmle dalga geçen kendi ismine baksın ilk once ben kapatıldım sınırsız ama hırsızlıktan deıl bşka bi nedenden burda sizin gibi ergenlere açıklayacak deılım ama sızlr oyuna nam salmış 1 numaralı hırsızlar nesgafe ulkucugenc haindomdomm zizel blacksoul gehanna vb. gibi kişiler

Ne ictinde geldin :S

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri