- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,233
- DevLira
- 56
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
WWE Superstar hiçbir belirti yok olmuştur Brock Lesnar o Octagon mücadele sporları gerçek dünyaya dönüş için profesyonel güreş yaptığı son çalıştırmak vazgeçmeye hazır olduğunu.
Jim Ross, profesyonel güreş dünyasının samimi iç bilgisine sahip bir eski WWE yayın, son zamanlarda söyledim Fox Sports Lesnar güncel WWE sözleşme sonuna yaklaşıyor ve yaş 37 yıllık, onun mücadele geleceği hakkında bir karar yapmak gerekiyor . O Lesnar denemek ve kazanmak için için ya şimdi ya da asla hissediyor UFC o zamanlar sahip ağır siklet şampiyonluğu.
"Yaratıcı stratejik bir bakış açısıyla, WWE Brock yeniden imzalanması veya ilgilenen olup olmadığını öğrenmek er yerine daha sonra gerekecek," Ross Fox Sports söyledi.
O yolda geri kazanılmış gibi "bana görünüyor. O olağanüstü gücü-bilge görünüyor. O arayan sadece korkutucu. O [WWE ilk kez] ayrılmadan önce olduğundan daha bakarak daha korkutucu, "diye devam etti.
"Ben o UFC dönmek ve başına ödeme görüşleri satmak potansiyeline sahip olamazdı hiçbir sebep göremiyorum."
AYRICA BKZ: Brock Lesnar için Karar Zamanı
"Ben her zaman konuşuruz, Brock ile harika bir ilişki var," Beyaz söyledi UFC.com Perşembe günü. (Lesnar dönmek istiyorsa) "Ben, göreceğiz bilmiyoruz. O mücadele etmek istiyorsa, o benim numaramı biliyor. "
Onun UFC görev süresi boyunca, Lesnar genellikle divertikülit denilen bir bağırsak hastalığı şiddetli nöbetleri ile uğraşmak zorunda, tamamen sağlıklı değildi. Onun durumu o sonunda sorunu hafifletmeye yardımcı olmak için ameliyat olması gerekiyordu o kadar şiddetli oldu.
Onun sağlık sorunları ve sporda sadece dört yıl olmasına rağmen, Lesnar MMA dünyasında mucizevi bir denemesini yaptı. O sadece onun dördüncü mücadelede UFC ağır siklet şampiyonluğu yakalayan, sadece onun ikinci profesyonel maçtaki UFC savaştı.
O Randy Couture, seviyor üzerinde zaferler Shane Carwin divertikülite kaynaklanan devam sorunlarını gerekçe göstererek, sonunda WWE dönmeden önce, Frank Mir, Heath Herring.
AYRICA BKZ: Shane Carwin misiniz UFC Brock Lesnar geri dön Welcome Un-emekli
"Bu yaptığı ve divertikülit yerken burada başarılı ne oldukça şaşırtıcı," Beyaz söyledi. "Bu yüzde 100 sağlıklı Brock Lesnar yarıştan görmek ilginç olurdu."
O küçük argüman mevcut UFC ağır siklet şampiyonu Cain Velasquez almak ve sağlıklı kalmak için bir Dominick Cruz gibi mücadeleye atılmakla birlikte, de var, Lesnar sadece sayı-ödeme başına büyük bir destek değil, aynı zamanda heyecan bir atış için olmaz Şu anda parlayan bir yıldız bulmak için çırpınırken bir bölümü.