Vanilla Game Core Oldugu için Backdoor Açığı Vardır + 55k Files Paylaşıldı Değişiklik Birşey Yapiyorsunuz Files Satiyorsunuz Allah Aşkına Konu Bildirildi !
Vanilla Game Core Oldugu için Backdoor Açığı Vardır + 55k Files Paylaşıldı Değişiklik Birşey Yapiyorsunuz Files Satiyorsunuz Allah Aşkına Konu Bildirildi !
BacKDoor AÇığı Kapatılıyor. Alan Kişiye İsteği üzerine bunu yapabiliyoruz.
Eğer kendisi isterse kendiside kapatabiliyor.
Beni bu forumda bilenler bilir, hatta forumda yetkili çoğu kişide tanımaktadır. Bugüne kadar bir yamuğum vb de şükür kimseye olmamıştır ama bu kişiden benim diğer ortağım 750 tl ile files almaya kalktı, duyun 750 tl ye files ? fiş elimizde mevcuttur. Ama beceremedi ve parayı yatırıcam diye diye oyalamaktadır, benim çoğu kişiye referans olduğumuda bilirsiniz. Bu kişiyle çalışmamanızı öneriyorum güvenilir değildir. Adam gibi adamlardan gidin alın ne alıyor iseniz. Sustum ama bir yere kadar dolandırıcılıkla işi olanlar karşısında beni bulur, ha isterse yollamasın bak o fişle ben hukuki işlemlerde neler yapıyorum.
Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar Kesinlikle Inanmayın büssürü sistem söyler göz boyamak ıcın.
Ama cidden inanmayın (Dolandırıcıdır.) Böyle İnsanların Turkmo Forumunda Yer Almaması gerekmektedır.
Arzularımla
Ama cidden inanmayın (Dolandırıcıdır.) Böyle İnsanların Turkmo Forumunda Yer Almaması gerekmektedır.
Arzularımla
Arkadaşı tanımıyorum fakat aldığı olumsuz yorumlardan sonra 60k Vanilla üstünde çalışıyorum deyince, birde arkadaşın dediği 750Tl lik server files yazısını görünce inanılması zor bir kişi haline getirdi kendisini...
Herhangi bir referans + şahit vb. kanıtları göstermeden kimseden alışveriş yapmayınız iyi forumlar..
Herhangi bir referans + şahit vb. kanıtları göstermeden kimseden alışveriş yapmayınız iyi forumlar..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)