Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
Hikaye Ekle

Duyuru sistemi sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JunStrike
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 475

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

şimdi serverime yeni oyuncu gelince duyuru yapsın dedik. komutları girdik notepad ile ayarladık yaptık oluyor. ancak tek bir sıkıntı var her ışınlanmada bunu söylüyor. yani oyunda aynı anda 20 kişi ısınlandı serverin bir anda durumu kötü hale geldi bunu nasıl düzeltecegim yardımcı olun lütfen

tekrardan söylüyorum sorunum

Her oyuncu ısınlandıgında duyuru yapıyor. ama ben sadece yeni kayıt olanlara yapmasını istemiştim.

şimdi serverime yeni oyuncu gelince duyuru yapsın dedik. komutları girdik notepad ile ayarladık yaptık oluyor. ancak tek bir sıkıntı var her ışınlanmada bunu söylüyor. yani oyunda aynı anda 20 kişi ısınlandı serverin bir anda durumu kötü hale geldi bunu nasıl düzeltecegim yardımcı olun lütfen

Her oyuncu ısınlandıgında duyuru yapıyor. ama ben sadece yeni kayıt olanlara yapmasını istemiştim.

give_basic_weapon'a Ekleyin.

pc.setqf ve pc.getqf komutları ile bunu halledebilirsin. Ve devsheen dediği gibi give_basic ekleye bilirsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri