ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sting vs Undertaker

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tranquillo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Tranquillo

Yıldızlarda Kayar
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
Konular
6,063
Çözüm
11
Online süresi
2mo 9d
Reaksiyon Skoru
6,031
Altın Konu
6
Başarım Puanı
511
MmoLira
13,233
DevLira
56
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

hi-res-06aad86309af2d3ee6bc79bccaa882a6_crop_north.jpg

WWE Superstar Kane güreş tarihinin en büyük büyük erkek ve bir gelecek Hall biridir Famer ve şirket ile neredeyse 20 yıl sonra, hâlâ iş üst yıldızlarından biridir.
Ile bir röportaj sırasında Mike Mazzarone arasındaAlternativeNation .net , Kane onun yeni film hakkında uzun uzadıya konuştu No Evil 2 bakınız , aynı zamanda birçok ilginç güreş sorular soruldu.
Yükseltilmiş en ilginç soru Sting ve onun olası atlama hakkında olduWWE . Kane tarafından istendi Mazzarone kendisi ve Simge Sting arasında olası bir nöbetinden hakkında ve eski dünya şampiyonu ilginç bir cevabı vardı:
İşte Sting Ben çocukken kadar baktım adam biridir çünkü bir rüya, gerçek olacak. Dostum yüzü oldu WCW , ve bundan önce NWA , tarihinin en popüler güreşçilerin biri. Bu oldukça harika olurdu, ve ben çarpışır aynı kuşaktan iki farklı şirketlerin yüzlerini görmek istiyorum, çünkü Undertaker hikayesinin vs Sting, hem de harika olacağını düşünüyorum.
Güreş hayranları yıldır Undertaker Sting vs maçı istedik ve Kane aslında halka yendi yedekleyerek semere olabilir spekülasyon bile daha fazla meşruiyet katıyor. Kane ve Sting arasındaki nöbeti bütün nesillerin hayranları satmak istiyorsunuz, ancak aynı seviyede Undertaker battling Sting çizmek istiyorum.
Kane dediği gibi, Sting yıllardır alternatif güreş yüzü oldu ve imzalamak için asla birkaç süperstarlarından biridir WWE bir in-halkası icracı olarak. Kane kendisi tarihinin en ikonik karakterlerinden biri olabilir, ama Undertaker 20 yıldır sektöründe en iyi yıldızlarından biri olmuştur.

• [*=center][COLOR=white !important]
  • PAYLAŞ
    [*=center][COLOR=white !important][/COLOR] TWEET
    [*=center][COLOR=white !important][/COLOR] E-POSTA
[/COLOR]
Undertaker onun çoğunluğu için kötü bir karakter olmuştur WWEkariyeri ve Sting karga hile WCW her zaman için ideal bir rakip olarak görülüyordu Deadman . Emekli olmadan önce Kane şirketin üst başlık için bir açıyla başka çalıştırmak hak, ama iki adam WrestleMania 31 görünmesini kabul ediyorsanız Undertaker Sting mücadele hak ediyor.
Undertaker kendisi ile çalışma hakkında sorulduğunda, Kane konuştuMazzarone birlikte çalışırken iki adam kendi maçlarına ve onların kimyasını nasıl ele alabileceğinizi ilgili:
Eğer 'yüzünden bir sürü doğaçlama ettik var oraya gidip böyle bunu iki adam. Ben size seyirci ölçebiliyor, çünkü ne istediklerini anlamak, ve oradan ileriye gitmek, aslında iyi maç olduğunu düşünüyorum. Bu TV ürün ise, biraz farklı, çünkü bunun bir sürü, tercihiniz ne bağlıdır. Ben bu en önemli şey, biz ne olursa olsun biz birlikte bir maç yaptıklarını nasıl aynı dalga boyunda olduğu gerçeği söyleyebilirim, Undertaker ve I arasındaki kimya, biz gerçekten iyi jölelenmişti olduğunu söyleyebilirim.
Rekabet ve Undertaker ve Kane arasındaki çalışma ilişkisi tarihinin en unutulmaz biriydi. Iki adam ortada Paul Hamiline bir acı aile savaşta kilitli veya kardeşler tarihinin en tehlikeli etiketi takımlarından biri haline güçlerini katıldı olsun, Kane ve Undertaker birlikte çalışmış programları Attitude Era büyük bir parçası olduğunu ve ötesinde.

• [*=center][COLOR=white !important]
  • PAYLAŞ
    [*=center][COLOR=white !important][/COLOR] TWEET
    [*=center][COLOR=white !important][/COLOR] E-POSTA
[/COLOR]
Kane nedeniyle korkunç Kurumsal Kane hile ve yön eksikliği bugünün taraftarları bol bol eleştiri çekiyor, ama değildi sayılı hâlâ Takım Hell Daniel Bryan ile eğlenceli fanları olduğunu çok uzun zaman önce 't
Orada maskeli Kane üst bir final koşmak yapmaya hak şüphesiz, ama o muhtemelen böyle sadık bir çalışan olmuştur olmazdı 't bu durumda koymak isteyin. Genç yıldızların üstünde koyarak ve iş için en iyi olanı yaptığımı yıl sonra, WWE Kane ödüllendirmek gerekir.
Muhtemelen Sting ya da Undertaker olmayacak olsa da, Kane Wrestlemania 31 de bir çadır maç hak ediyor.

Paylaşım için teşekkürler.

[COLOR=white !important] :D[/COLOR]​

Konu için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri