Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ely#2 Yönetim içeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xHamBeyLoRDx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 840
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xHamBeyLoRDx

Seni seviyorum dediğim herkesi sevdim
Fahri Üye
Konular
12,227
Online süresi
5h 56m
Reaksiyon Skoru
3,165
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 7 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
577
MmoLira
41
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Aşşağıdaki Videodaki Yan Çardan Sahtekarlık Yapmaya Çalışan Arkadaşın Gerekli Ana Çarlarını İnceleyip işlem Yaparsınız Umarım

Videodaki Akıllı Arkadaşın Kim Olduğunu Ben Biliyorum Birde Siz incelerseniz Gerekli işlemi Yaparsınız Yan Çarları 2AdamSura3 - FearLsTM - KROMAGNO - TURK1Y3M - ChoJii

Ayrı Yetten TurkLeqenxD Daha önce Hırsızlıkdan Yemişti Hala iş Başında Yıllardır Ely#2 Serverinde Aynı Haltı Yapıyor Sonra Oyun Neden Ölüyor Ely#2 Düzelmeye Başladı Bu Niyetteki Yan çarda Gezen Akıllı Vatandaşın Hakkı Neyse Verilsin

@admin; @Shorty; @DN Angel; @CrazYALkaN; @peacemackers;

Son düzenleme:
SS Desteğede Atılmıştır. Buna Yönelik Yoruma Gerek yok

Buna şeref satın alalım desek eve haciz gelir bro :m08:

Gereği yapılsın girdiği çarlar tespit edilip Ip ban atılsın böylelerinin yüzünden oyundan soğuyoruz @Shorty;

Aynen Öyle Oyunda Dolmuşken Böyle Karaktersizlk Yapıp Oyuncu Sayısını Azaltan kişiler Yan çarları Değil Ip Yemeli Hele Bu şahıs yıllardır Böyle Kürşat Denilen Herif

@admin;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ely sever duzenini bunlar bozdu zamanında gerekli videoları destek atık ama banlamadı hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimden

o verdiği nickler hepsi doğrudur.bundan 5-6 ay önce JueLsa arkasımızın yenı ejderınıde araklamısdı ilgilenen olmadı.bana bile mahallemdekı en yakın arkadasımın cakmasını acmıs gelmıstı 5 dkk ıcınde.2dkk muhabbet etmeye gelmıyor yanı :) Gereği yapılsın girdiği çarlar tespit edilip Ip ban atılsın böylelerinin yüzünden oyundan soğuyoruz @Shorty;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri