Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

ArkadaŞlar lÜtfen yardimci olun nolur

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan biskin21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 517

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar şimdi ben kablo bilişimden sunucu sipariş ettiim 13.10.2014 tarihiyle 50 tl ye bir sunucu alıcakdım adama parayı yatırdık neyse oratgımla beraber adam herşey iyi hoş gidiyordu adam mesaj attı böyle böyle ek ücret 30 tl kurulum ücreti alıyorum bu ücret 2 ve 4 gb için geçerlidir dedi ozaman 1 gb lık ver dedik adamda 1 gblık verırım ama hiç bir koruma sunucu destegi ilgi hiç bişi yapmam falan dedı bızde yarın parayı yanı ek ücret olan 30 tl yi yatırmayı düşünüyoruz bi fikriniz varmı

Arkadaşlar şimdi ben kablo bilişimden sunucu sipariş ettiim 13.10.2014 tarihiyle 50 tl ye bir sunucu alıcakdım adama parayı yatırdık neyse oratgımla beraber adam herşey iyi hoş gidiyordu adam mesaj attı böyle böyle ek ücret 30 tl kurulum ücreti alıyorum bu ücret 2 ve 4 gb için geçerlidir dedi ozaman 1 gb lık ver dedik adamda 1 gblık verırım ama hiç bir koruma sunucu destegi ilgi hiç bişi yapmam falan dedı bızde yarın parayı yanı ek ücret olan 30 tl yi yatırmayı düşünüyoruz bi fikriniz varmı

Hiç bir bilişim kurulum için ek ücret almaz. Oto pack kurulumu vs yaparsa alır. 50 TL'ye 2 GB kurup teslim etmek zorunda. Kanıtlarınızla birlikte anlaşmazlık olursa dava açarak hakkınızı koruyabilirsiniz. Kablo Bilişim'in turkmmoda rankı yok.. Ama bilişim suçlarına ihbar edebilirsiniz. YS belgesi var olarak gözüküyor ama düşme ys olabilir. Tam emin degilim.. dedigim gibi kanıtlarınla birlikte anlasmazlık saglanamazsa dava acabilirsiniz. 30 TL yatırmayın. boş yere para kaptırmayın daha fazla.

KABLOBİLİŞİM Bahri CANBOLAT Adında 12 Yaşında Bir Küçük Zeka Küpü Bir Çocuğundur. Boşuna Paranı Kaptırmışsın Geçmiş Olsun

Sayfa.net'den Şaşmam :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri